116. Liderii Pucioși sunt tot mai aprig contestați din interiorul sectei (II)
[SIZE=5][COLOR=#800080]116. Liderii Pucioși sunt tot mai aprig contestați din interiorul sectei [/COLOR][COLOR=red]( e sectă, dar își zice "Cetate Șfâ[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=red]ntă", pentru cine-i crede) [/COLOR][SIZE=4][COLOR=black](partea a II-a)[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=4]Semnalăm în treacăt că și de data asta sunt nelipsite obișnuitele contraziceri care pun sub semnul întrebării luciditatea celui care a ticluit aceste rândulețe. De exemplu:[/SIZE]
[SIZE=4]1. “Dumnezeul de la Pucioasa” este neputincios:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“O, tată, cine vrea să-Mi clatine de pe cale cu Mine poporul [/COLOR][COLOR=red]Eu nu-i pot sta în cale[/COLOR][COLOR=blue],…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]1.bis. “Dumnezeul de la Pucioasa” este atotputernic:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ Toată împotrivirea care se scoală să-Mi stea în cale [/COLOR][COLOR=red]Eu o voi domoli[/COLOR][COLOR=blue]…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]2. “Dumnezeul de la Pucioasa” nu-i poate salva pe pucioși de la necazuri, iar ei trebuie să se apere singuri:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=red]Eu nu vă pot feri de lovituri[/COLOR][COLOR=blue], fiindcă ele umblă acum cu multul, și de peste tot se năpustesc peste voi, și pe furiș lucrează ele înspre voi, dar aplecați-vă capul și fiți mari cu răbdarea, că durerea voastră e mare și apasă nemilos peste puterea cu care o purtați.”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]2.bis. “Dumnezeul de la Pucioasa” îi poate salva pe pucioși de la necazuri prin simplă poruncă dumnezeiască, dar ei trebuie să-I ceară acest lucru:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“…iar tu, poporul Meu, […] [/COLOR][COLOR=red]iar Eu voi porunci oricărui rău să se abată de la tine și să se destrame cu totul[/COLOR][COLOR=blue], iar tu să biruiești ca David, ca Iosua și ca toți binecuvântații Mei, căci tu stai sub binecuvântarea Mea, fiule, așa cum a stat Avraam.”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]3. “Dumnezeul de la Pucioasa” știe ce are de făcut cu cei răzvrătiți:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“[…] [/COLOR][COLOR=red]Eu le ridic ce le-am dat[/COLOR][COLOR=red]dacă așa fac ei[/COLOR][COLOR=blue]; le ridic credința și iubirea și înțelepciunea cea de sus dacă ei nu le-au vrut pe acestea pentru slujirea Mea cu ei și a lor cu Mine, prin izvorul Meu de cuvânt și nu altfel, căci cei ce se întorc cu spatele sunt răzbunători apoi din pricina împietririi care cade peste ei pentru învârtoșarea credinței lor, tată, […]”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]3.bis. “Dumnezeul de la Pucioasa” nu știe ce are de făcut cu cei răzvrătiți, dar învață repede (chiar de la ei) cum să fie “[COLOR=blue]Domnul dreptății[/COLOR]”:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ Așa îi voi da și Eu lui, celui ce se împotrivește să-Mi dea când îi cer, și unul pentru altul vom lucra la fel. Așa cum Îmi dă Mie omul, tot așa Mă voi purta și Eu cu el, [/COLOR][COLOR=red]căci așa Mă învață el să fac,[/COLOR][COLOR=blue] și sunt Domnul dreptății. Amin. “[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]4. “Dumnezeul de la Pucioasa” recunoaște că poporul său e puțin, mic și răsfirat, o mână de exaltați mucoși și plânși care se cred mai creștini decât toți creștinii de pe tot pământul și din toate timpurile:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ O, copii care Mă sprijiniți ca să vin cuvânt la poporul Meu de ieri și de azi și la omul care ia de la voi cuvântul Meu! O, tată, suferiți în tăcere, tată, ca să nu-i fie greu [/COLOR][COLOR=red]poporului Meu cel mic[/COLOR][COLOR=blue] de la suferința voastră așa de grea de dus. Ascundeți-vă lacrimile în taină și faceți din durerea cea de peste voi nădejde pentru cei mulți, care sunt în curțile Mele slujitori și îngrijitori,…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]4.bis. “Dumnezeul de la Pucioasa” pretinde că poporul său e numeros, căci cei ce sunt slujitori ai liderilor pucioși sunt mulți la număr:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ O, copii care Mă sprijiniți ca să vin cuvânt la poporul Meu de ieri și de azi și la omul care ia de la voi cuvântul Meu! O, tată, suferiți în tăcere, tată, ca să nu-i fie greu poporului Meu cel mic de la suferința voastră așa de grea de dus. Ascundeți-vă lacrimile în taină și faceți din durerea cea de peste voi nădejde [/COLOR][COLOR=red]pentru cei mulți, care sunt în curțile Mele slujitori și îngrijitori[/COLOR][COLOR=blue],…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]5. “Dumnezeul de la Pucioasa” este calea: [/SIZE]
[SIZE=4]“ [COLOR=blue]O, poporul Meu, nu uita povața Mea de azi! Să nu-ți faci loc peste nimeni, dar să-ți faci loc în toți, că aceasta este smerenia care-l face frumos și scump pe om! Dă-Mi Mie loc, tată, fă-Mi Mie cale, nu ție, căci [/COLOR][COLOR=red]Eu sunt calea[/COLOR][COLOR=blue], numai să vrea să Mă cunoască și să Mă primească omul! Eu voi fi pentru tine mereu, poporul Meu, și-Mi voi croi cale pentru tine și cu tine, tată,…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]5. bis. Poporul pucios Îi face “Dumnezeului de la Pucioasa” calea:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ O, poporul Meu, nu uita povața Mea de azi! Să nu-ți faci loc peste nimeni, dar să-ți faci loc în toți, că aceasta este smerenia care-l face frumos și scump pe om! Dă-Mi Mie loc, tată, [/COLOR][COLOR=red]fă-Mi Mie cale[/COLOR][COLOR=blue], nu ție, căci Eu sunt calea, numai să vrea să Mă cunoască și să Mă primească omul! Eu voi fi pentru tine mereu, poporul Meu, și-Mi voi croi cale pentru tine și cu tine, tată,…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]5.bis.bis. “Dumnezeul de la Pucioasa” Își va croi calea:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ O, poporul Meu, nu uita povața Mea de azi! Să nu-ți faci loc peste nimeni, dar să-ți faci loc în toți, că aceasta este smerenia care-l face frumos și scump pe om! Dă-Mi Mie loc, tată, fă-Mi Mie cale, nu ție, căci Eu sunt calea, numai să vrea să Mă cunoască și să Mă primească omul! Eu voi fi pentru tine mereu, poporul Meu, și-[/COLOR][COLOR=red]Mi voi croi cale[/COLOR][COLOR=blue] pentru tine și cu tine, tată, [/COLOR]…”[/SIZE]
[SIZE=4]6. “Dumnezeul de la Pucioasa” va fi patria poporului pucios, iar poporul pucios va fi împărăția Lui:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ …că numai Eu sunt Cel ce aduc ție bine, iar tu să fii cel ce asculți ca un copil al Meu, și [/COLOR][COLOR=red]vei fi împărăția Mea, iar Eu voi fi patria ta[/COLOR][COLOR=blue], patria celor mici, celor ce iubesc să fie copilași, patrie din cer pe pământ pentru cei ce se fac cerul Meu, odihna Mea pe pământ, împărăție de veacuri așteptată și dorită să fie, iar Eu, Domnul, și cerul Meu de sfinți și de îngeri vom împlini, și voi fi pe pământ curând, curând cu patria Mea, cu împărăția Mea și voi lumina cu ea de aproape și de departe, și ea este făptura cea nouă în om, Dumnezeu în om, în mulți și cât mai mulți, și vor fi ei patria cerului pe pământ, patria care vine, patria cea de sus. Amin, amin, amin. “[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]6.bis. “Dumnezeul de la Pucioasa” va aduce poporului pucios pe pământ patria Lui și împărăția Lui:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ …că numai Eu sunt Cel ce aduc ție bine, iar tu să fii cel ce asculți ca un copil al Meu, și vei fi împărăția Mea, iar Eu voi fi patria ta, patria celor mici, celor ce iubesc să fie copilași, patrie din cer pe pământ pentru cei ce se fac cerul Meu, odihna Mea pe pământ, împărăție de veacuri așteptată și dorită să fie, iar Eu, Domnul, și cerul Meu de sfinți și de îngeri vom împlini, și voi fi pe pământ curând, curând cu [/COLOR][COLOR=red]patria Mea, cu împărăția Mea[/COLOR][COLOR=blue] și voi lumina cu ea de aproape și de departe, și ea este făptura cea nouă în om, Dumnezeu în om, în mulți și cât mai mulți, și vor fi ei patria cerului pe pământ, patria care vine, patria cea de sus. Amin, amin, amin. “[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]6.bis.bis. Poporul pucios va fi patria “Dumnezeului de la Pucioasa” pe pământ:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ …că numai Eu sunt Cel ce aduc ție bine, iar tu să fii cel ce asculți ca un copil al Meu, și vei fi împărăția Mea, iar Eu voi fi patria ta, patria celor mici, celor ce iubesc să fie copilași, patrie din cer pe pământ pentru cei ce se fac cerul Meu, odihna Mea pe pământ, împărăție de veacuri așteptată și dorită să fie, iar Eu, Domnul, și cerul Meu de sfinți și de îngeri vom împlini, și voi fi pe pământ curând, curând cu patria Mea, cu împărăția Mea și voi lumina cu ea de aproape și de departe, și ea este făptura cea nouă în om, Dumnezeu în om, în mulți și cât mai mulți, și [/COLOR][COLOR=red]vor fi ei patria cerului pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], patria care vine, patria cea de sus. Amin, amin, amin. “[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple]va urma[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
PS. Reamintesc faptul că textele cu litere albastre și evidențieri cu roșu sunt citate din "Cuvintele Dumnezeului de la Pucioasa" din zilele de [SIZE=4][COLOR=#0000ff]17-05-2009 [/COLOR][COLOR=#000000]și[/COLOR][COLOR=blue] 28-05-2009. [/COLOR][/SIZE]
|