Subiect: Despre avort...
View Single Post
Vechi 02.06.2009, 12:00:48
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Multumesc, Cristina. Citesc in germana asa ca o sa gasesc probabil usor.
cu placere!
E super ca stii germana! Eu nu stiu o boaba...
Lucrarea de baza se numeste Naturliche Empfangnisregelung (scuze, nu am diacritice sa pun cate 2 punctulete pe u din primul cuvant si a din al doilea).
Exista si o alta lucrare mai aprofundata, pentru medici. Mi-au mai tradus altii din ea. Din pacate nu stiu exact cum se numeste. Oricum de baza este prima.

Cine cauta cu google si vrea sa gaseasca si altfel de informatii despre metodele naturale, decat ceea ce se gaseste de regula pe site-urile medicale (unde sunt desconsiderate), sa nu caute niciodata contraceptie naturala ci REGLAREA NATURALA A CONCEPTIEI (RNC) si PLANNING NATURAL FAMILIAL (PFN).
Cei care predau metode naturale nu considera ca predau contraceptie naturala (desi pot fi folosite si astfel) ci niste metode de autocunoastere care, dupa sfatul duhovnicului si/sau mintea proprie, pot fi folosite fie pentru a concepe fie pentru a evita conceptia. In principal sunt atat de interesante si de util sa fie cunoscute (pentru santate, nu pentru a evita sau a favoriza conceptia), incat merita efortul chiar si pentru femeile care nu au viata sexuala.