Citat:
În prealabil postat de Litanu
"Predaniile pe care le-ati invatat" . Sfintii Apostoli nu ne invata sa tinem predaniile pe care urmeaza sa ne invete altii.
P.S. Nu am nimic de comentat asupra invataturilor sau practicilor care nu contrazic Cuvantul lui Dumnezeu (referitoare la calendare, la rostirea unor saluturi cresrtine, etc.). Dar ce ne facem cu multimea de slujbe si ritualuri sau tipurile de inchinare, care sunt contrare invataturii si practicii existente in Biserica din timpul Sfintilor Apostoli. Nu creati o diversiune, abatand discutia catre maruntisuri. Sunt lucruri serioase demne de bagat in seama. Totusi, cred ca ar fi mai bine sa incheiem discutia aici.
|
Ce ziceam, o idee este adevarata daca ne este si de folos. Tocmai mi-ati dovedit.
Toate slujbele, ca "ritualuri" nu avem, impreuna cu randuiala sunt din Sfanta Scriptura si din Sfanta Predanie lasa de Apostoli si Mantuitor. Tipuri de inchinare, cunosteam doar unu, la Dumnezeu.
N-am creat nici o diversiune, doar am facut o observatie.
Incheiem aici subiectul acesta pentru ca deja deviem din topic. Dar discutia despre topic poate continua.
Har si pace de la Domnul!