Silverstar nu am mentionat ca ne ataca NG sau catolicii :|.Ce am spus a fost in principal raspuns la ce o anumita persoana a spus ca Hristos se poate apara si singur.Dar daca tot ai spus de NG ca nu "ataca" cu nimic...pai evanghelia dupa iuda ei o doreau sa fie cu un impact mult mai mare asupra maselor(din fericire nu a fost).Chiar in publicitate spuneau ca este o descoperire ce va revolutiona crestinismul.Acum,tu poti veni sa zici ca nu e decat pt publicitate,pt audienta.Adica ca scopul lor nu e de a "ataca" credinta ci doar de a atrage spectatori.Ei bine,chiar daca nu ar avea un scop atat de perfid(subminarea religiei)tot un "atac" este.
Si sa stii ca pe vremea cand ma uitam la tv numai la animal planet,discovery si NG ma uitam.De ceva vreme TV-ul meu nu a mai fost deschis(cateva luni).DAca vreau o informatie o gasesc pe net,un film la fel,o emisiune la fel.Revenind,da si eu ma uitam la respectivele posturi pt ca au si emisiuni la care merita sa te uiti,cele legate de religie ma indignau de multe ori dar nu-mi "zdruncinau" credinta,insa sunt destui oameni care pot fi amagiti de acele "semi-adevaruri" spuse acolo si se pot indeparta de la adevarata credinta.
|