View Single Post
Vechi 02.06.2009, 23:32:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Frate Alin, eu m-am saturat sa-mi exersez imaginatia pe scenarii apocaliptice. In jurul nostru se intampla numai catastrofe si relatarile "la cald", de la fata locului, ne sunt servite pe tava de toate televiziunile. La radio e la fel, pe Internet asisderea. Pe strada se aud sirene de Salvare, Pompieri si Politie tot timpul. Daca deschizi un ziar te ingrozesti. Lumea se vaieta, criza loveste in plin, disperarea a devenit a doua natura a omului.

Si-n tot contextul asta morbid, in toata lumea asta nebuna in care traim, eu sa aleg sa ma gandesc cum o sa fie atunci cand va veni sfarsitul lumii??
Pai da, de ce nu..pana la urma este sfarsitul la toata nebunia asta chiar daca va fi precedat de o nebunie si mai mare.
Tu nu-ti doresti sa se termine undeva toate prostiile astea?
Eiu da, chiar daca s-ar putea sa prind mai degraba sfarsitul meu decat al lumii.

Citat:
Nu multumesc. Prefer sa-mi pastrez miligramul de optimism zambindu-i unui necunoscut pe strada,
Sotul e de acord? :)

Citat:
culegand o floare, mangaind un caine, privind la luna si la stele, citind o poezie sau sarutandu-mi sotul.
Doamne ajuta!
Pai da..de asta poate ar fi mai bine de evitat si mass-media, ca nu prea induce neliniste din aia buna dar acum depinde si de credinta fiecaruia si cum este dispus sa ia ceea ce se intampla.

Spunea un preot, apropo de pilda fecioarelor, ca Mirele vine la miezul noptii, miezul noptii fiind expresia maximei intunecimi spirituale, spre care se pare ca mergem.
Deci Mirele s-ar putea sa fie aproape, ceea ce e un motiv de bucurie.

Si intr-adevar, unele topicuri pe aici sunt o nebunie, si pe unii chiar i-ar putea sminti.
Reply With Quote