View Single Post
Vechi 03.06.2009, 14:01:03
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

mariamargareta
[SIZE=5][COLOR=#800080]116. Liderii Pucioși sunt tot mai aprig contestați din interiorul sectei [/COLOR][COLOR=red]( e sectă, [SIZE=3][COLOR=blue](asha, repeta ca shi ateishtii-comunishtii-securishtii shi ca shi totzi sectantzii, repeta minciuna pana se masifica, dar iata ca asha am sa repet shi eu, nu minciuna ci adevarul, dar nu de nebun ci in cunoshtintza de cauza, nu ca orbul ce da cu capul de stalp, caci nu e pentru sfada ci pentru sfatul Duhului cel bun, shi atunci sa vedem cine o pica pana la urma in gLume, ca nu cine pica acum conteaza ci cine pica la urma, la examen, caci urma scapa turma)[/COLOR][/SIZE]asha dar își zice "Cetate Șfâ[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=red]ntă" [COLOR=blue](poi nu ei zic ci Domnul)[/COLOR] , pentru cine-i crede [COLOR=blue]([SIZE=4]eu[/SIZE])[/COLOR]) [/COLOR][SIZE=4][COLOR=black](partea a II-a)[/COLOR][/SIZE][/SIZE]

[SIZE=4]Semnalăm în treacăt [COLOR=blue](asha, iarashi pui nishte dileme "nevinovate" aruncate asha in treacat, dar astea nu sunt dileme, nici neclaritatzi, ci facetzi pe proshtii cu subantzeles, subtil, numai ca s-ar putea ca sa ramanetzi asha precum facetzi shi sa nu mai ieshitzi de acolo dedesubt caci rasplata faradelegilor este faradelegea, deci daca asha incercatzi sa gLumitzi asha o sa ajungetzi chiar voi fiindca cine savarsheshe faptele ispitei, rob gLumei se va face, asah ca o s-o patzitzi, tot asha, in treacat, caci singuri vetzi cadea in gropile pe care le sapatzi pentru naivi shi le acoperitzi cu crenegi shi cu patura shi cu nisip, deci precis o sa cadetzi asha cum a cazut lupul travestit in lupul bland ca o Pisica cu pileicica de oaie trasa pe ea, caci de data asta nu capra cu trei iezi a dat masa ci ......... shi voi inca n-atzi aflat deshi atzi citit? ca pare ca atzi citit deshi nu se vede... dar nu ma mir de voi ca nu atzi intzles, caci viclershugul gLumii nu va lasa)[/COLOR] că și de data asta sunt nelipsite obișnuitele contraziceri care pun sub semnul întrebării luciditatea [COLOR=blue](poi l'uciditatea e specifica altora, deci pentru ce o ceri lor?)[/COLOR] celui care a ticluit aceste rândulețe. De exemplu:[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][...] [COLOR=black]...[/COLOR] [...][/COLOR] [COLOR=olive](am shters citatele shi intrebarile ca le ai date de tine mai sus)[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple]va urma[COLOR=red] (poi asta-i intrebarea: CE?)[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
PS. Reamintesc faptul că textele cu litere albastre și evidențieri cu roșu sunt citate din "Cuvintele Dumnezeului de la Pucioasa" din zilele de [SIZE=4][COLOR=#0000ff]17-05-2009 [/COLOR][COLOR=#000000]și[/COLOR][COLOR=blue] 28-05-2009. [/COLOR][/SIZE]

[COLOR=red]ce interesante dileme, de ce nu te-ai facut filozof? de ce nu publici la dilema?... ca mie imi pare ca nu faci altceva decat la nesfarshit cuvantul secta, deci eshti bolnava de secta, shi boala asta vad ca e tot mai grava in cel ce o inghite, fie de-a dreapta fie de-a stanga fie dinainte fie dinapoi fie de sus fie de jos... iar secta pare un cuvant greu, un amestec intre seceta shi insecta asha cum ceri la BAR un triplu sec...[/COLOR] [COLOR=darkorange]deci nu mai fa pe proasta[/COLOR] [COLOR=blue](nici dumneata MM shi nici Estero, dragile mele surori pline de umor, dar e prea devreme sa rad, asha ca eu ma pastrez pentru mult mai la urma)[/COLOR] ca sa nu ramai asha.