View Single Post
Vechi 03.06.2009, 14:47:34
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

117. I shi II, acolo atzi scris niste lucruri ce n-are rost sa raspund eu, sa ma falesc ca stau in cizme din piele de fratele meu impotriva celui rau shi advocatzesc, ca nu sunt chemat eu ca sa judec pe cineva, caci este cine sa judece toate, ori ca sa ma apar shi sa reproshez ca m-atzi fi jignit, nu ma plang deci, caci Duhul nu ne-a invatzat sa urmam sfada ce o ridica cel viclean ci sa urmam sfatul Duhului Tau cel bun. Iar cei ce va fac schizi sau alte "porecle" simpatice, ei defapt va numesc asha pentru ca nu va pricep pe voi, ce scrietzi, ce ganditzi, dar sigur ca pricep dar se fac doar ca nu va pricep, pentru ca nu vor sa-L priceapa pe Dumnezeu... caci daca nu pot ca sa-L priceapa sunt iertatzi... dar daca ei spun ca vad, ca aud, ca shtiu shi cu toate astea greshesc, pacatul lor nu se shterge, nu se iarta... asha ceva parca ne-a invatzat Domnul Iisus Hristos pe cand venise in trup ca sa vindece trupul de pacat shi tot asha ne invatza shi acum cand a venit in Duhul ca sa vindece sufletul omului credincios de pacat shi de moarte.... Deci nu m-am suparat, shi sunt prea nebun ca sa va raspund la astfel de intrebari pline de dileme... leme shi trecoreme shi baraxiome foarte 'simpatice"... Deci iarashi va iert pentru mine ca sa fiu shi eu iertat shi va iubesc pentru voi ca sa fitzi shi voi mantuitzi, sa ajungetzi mai buni ca mine... la mai bine... asha ca potzi sa consideri ca nu shtiu sa raspund, ca iata sunt un prost.