mai sus e o virgula in plus, asha ca trebuie sa rectific:
[SIZE=5][COLOR=#ff0000]asha dar își zice "Cetate [COLOR=blue]Ș[/COLOR]fâ[/COLOR][COLOR=red]ntă" [COLOR=blue](poi nu ei zic ci Domnul)[/COLOR] , pentru cine-i crede [COLOR=blue]([SIZE=2]eu[/SIZE])[/COLOR]) [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][SIZE=4]chiar daca intzelepciunea cea adevarata, [SIZE=5][COLOR=#0000ff]Ș, [/COLOR][/SIZE]sharpele pare ca ar avea-o shi el, caci sh este intzelepciune totushi sharpele are sh de la vicleshug, iar eu neobservand ca ai pus sh, "," sub S, trebuie sa rectific shi sa afirm ca Domnul zice altceva shi a botezat-o nu cu sh ci :[/SIZE] "Sfanta Cetate a Noului Ierusalim" [SIZE=4]shi[/SIZE] [COLOR=#0000ff]([SIZE=3]eu[/SIZE])[/COLOR] [SIZE=4]cred pe Domnul prin slujitorii Lui (care au uns-o shi botezat-o) shi prin ei, prin ce au pus ei pe net, ce s-a scris, dar shi altfel cred de la Domnul prin BOR shi de la Dumnezeu caci mare dar din dar ne-au adus shi ne-au dat noua shi mie care sunt un mare pacatos mirean din BOR care de foarte putzina vreme si-a adus aminte de Dumnezeu, de Biserica... dar precis shi altora le va aduce bucurie shi nu sfada. [/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][SIZE=4][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][SIZE=4][COLOR=blue]dar Noul Ierusalim Sfant este Romania din Nor din Cer shi de pe pamant... Canaanul cel nou, pamantul proorocit... pamantul fagaduintzei.[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black](daca nu observam virgula cineshtie ce se putea intzelege... de unii)[/COLOR][/SIZE]
|