View Single Post
Vechi 04.06.2009, 11:14:09
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu vad o problema in a pune fotografii frumoase cu persoane dragi sau cu momente din calatorii. Pana la a pune informatii personale, gen data de buletin, adrese si numere de telefon cred ca este inca mult. Nimeni nu are de unde sa stie cine este in poza (nume si prenume) sau unde sta si ce face.

Cand am mai avut niste conturi (prin liceu) pe alte site'uri, imi puneam poze cu mine si cu cei dragi, si inca foarte multe. Nu s'a intamplat nimic. Acum mi'am refacut un BLOG pe Comunitatea nou infiintata, insa nu mai pun poze cu mine, ci doar cu minunata lume ce ne inconjoara (icoane, fresce rare, manastiri necunoscute, articole inedite) foarte atent selectionate.

De ce acum nu mai pun poze cu mine? Motivul e simplu, dar mai mult comic, poate. Pentru a nu veni vreo ispita de genul indragostire sau altele asemenea. Imi plac lucrurile simple, foarte dragi, caci nu caut mai mult. Daca as fi casatorit, cu ceva mai multi ani, cred ca as pune, spre a'i bucura pe cei care nu reusesc sa ma vada prea des, cei de departe.

Reply With Quote