View Single Post
Vechi 04.06.2009, 17:48:46
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

ce ciudat, Domnul vorbea cu Petrica Horja shi parca se potrivesc spusele Sale, cu patimie mele, cele BARbarBare...

iar voi cu ghilimelele shi parantezele ai zice ca e ceva interesant ca indelung atzi muncit shi atzi produs in taince scoici neprefacute perle, dar cand le cautzi, le certezi atent, le cerci ca aurul in foc, ori in apa tare, le regaseshti ca au fost meshterite din lene, dintre perne, shi ca-s nishte dulcetzi amare servite la crashma la Enache dar meshterite de un chinez pentru o gura de sake facut din matze sparte, moarte... defapt din boabe de orez, orez asha ca shi o papura, jumatate cu capul spre soare shi jumatate'n apa, asha ca shi o capra venita ea la apa, dar hai sa nu fiu badaran, ca shi o ciuta venita sa se'mbete shi apoi sa de shi la altzii asha ca virujul porcin ori cel gain. Deci iata rad de voi fara de inima shi fara suflet: Ha, Ha... shi-ashtept sa sa-mi datzi voi iarashi foc la hoitul putred, ca v-am facut gaina, sa-mi datzi foc iarashi in avans ca la neghina.

iar Tambitza a treia ma vede shi parca-mi spune, nu pentru gLume: -nu te mahni daca Domnul te-a mustrat iar pe altul l-a lasat caci "bobul lui se preschimba in taciune iar el se crede grau nedreptatzit" iar pe tine te mustra, Domnul, te bate, dar pentru ca la urma ca aurul sa te arate caci din mocirla vrea mereu pe tine a te scoate... shi nici pe unul nu l-a amagit, din care a venit la El, ci iata pe totzi i-a mantuit... incet, incetinel... cei care s-au trudit, dar nu cu fortza ci cu faclia shi nu cu tortza caci shtii bine cum am zis anterior nesmintitor: "nici abuzul nici refuzul" deci niciunul. A suflat vantul, mi s-a parut caci Batranul Arsenie Boca n-a fost pe-aici acum ci doar mi-am amintit ce-a spus candva... despre un asfintzit... al cui era, shi despre cine vorbea, cine va apune oare candva? el nu nu cred ca gLumea... ci proorocea ceva.

deci dragele mele surioare, va iert din nou, mereu ca sa ma ierte Dumnezeu shi va iubesc impreuna cu Verginica Mea, ca sa va mantuitzi shi voi candva... cat mai curand shi cat mai sus...