Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Eu am cautat si te-am informat ce-am gasit, de aceea vorbesc in deplina cunostinta de cauza(un sfert de pagina)
Acum este rindul tau sa aduci dovezi, ca doar nu o sa ti le caut eu sa sa-ti sustin cauza mai ales ca izvoare istorice si arheologice nu exista ci doar evandheliile care au fost scrise sute de ani mai tirziu.
|
Nu stiu de unde iti iei informatiile.. La cate "sute de ani" dupa evenimente au fost scrise Evangheliile? Dar epistolele? Am cunoscut atei mai informati decat tine! Ai macar idee cine sunt autorii?
Eu inteleg din postarile tale ca vrei sa faci "dreptate" iudeilor pt ca ai afirmat deja de multe ori ca ei sunt "popor ales" si de aceea vor fi mantuiti.
Citeste in Biblie ce inseamna iudeu in definitia Sf Ap. Pavel! Cine este cu adevarat poporul lui Dumnezeu? Nu cei care fac voia Lui?
Nu este scris ca Dumnezeu poate ridica urmasi ai lui Avraam si din pietre? (nu mai caut referinta)
Tu nu aperi ortodoxia pentru ca NU AI CE SA APERI! NU O CUNOSTI. Normal ca toate punctele de vedere iti par bune si placute daca nu cunosti adevarul.
(Sustii masoneria, sustii apocatastaza, anulezi liberul arbitru etc...)