Subiect: Crucea catolica
View Single Post
Vechi 04.06.2009, 23:33:28
ciurez ciurez is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.05.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ciurez
Implicit Nod in papura

Citat:
În prealabil postat de ancah Vezi mesajul
Si mie mi se pare interesant cu ce aer de superioritate dau explicatii catolicii. Probabil ca nu prea au auzit de smerenie.
Ma iertati, PadreCory, dar imi dati impresia ca aveti un bat in mana cand ne vorbiti. La urma urmei, intrebarile ortodocsilor sunt o manifestare de interes pentru practica catolica, diferita de cea ortodoxa. Nimic altceva.
Imi pare rau sa te contrazic, dar pe acest forum ortodocsii sunt cei care n -au smerenie si sunt agresivi, intoleranti si se cred perfecti si atotstiutori.

Nu cred ca sunt simple intrebari, sunt atacuri pe fata, acest forum s -a transformat in camp de lupta, de atac al altor religii, nu de a discuta ceva cu adevarat de folos sufletelor noastre.
Sunt si eu ortodoxa, am intrat aici sperand ca gasesc chiar franturi dumnezeiesti , dar sunt ft dezamagita de atata rautate .

Aici ma refer mai ales la postarile domnului Emanuel, am citit cateva si ma iau fiori reci.

Vad ca prea multi sunt bolnavi de ura, sunt carcotasi.
Daca considerati pe x sau y eretici, lasati-i domnule pe calea lor, voi, cei in "dreapta credinta " urmati-va calea, nu vad de ce trebuie sa folosim forumul crestin ortodox pentru a ataca pe altii sau a instiga la intoleranta?

Doamne, iarta-ne pe toti !
Reply With Quote