Citat:
Īn prealabil postat de ciurez
Imi pare rau sa te contrazic, dar pe acest forum ortodocsii sunt cei care n -au smerenie si sunt agresivi, intoleranti si se cred perfecti si atotstiutori.
Nu cred ca sunt simple intrebari, sunt atacuri pe fata, acest forum s -a transformat in camp de lupta, de atac al altor religii, nu de a discuta ceva cu adevarat de folos sufletelor noastre.
Sunt si eu ortodoxa, am intrat aici sperand ca gasesc chiar franturi dumnezeiesti , dar sunt ft dezamagita de atata rautate .
Aici ma refer mai ales la postarile domnului Emanuel, am citit cateva si ma iau fiori reci.
Vad ca prea multi sunt bolnavi de ura, sunt carcotasi.
Daca considerati pe x sau y eretici, lasati-i domnule pe calea lor, voi, cei in "dreapta credinta " urmati-va calea, nu vad de ce trebuie sa folosim forumul crestin ortodox pentru a ataca pe altii sau a instiga la intoleranta?
Doamne, iarta-ne pe toti !
|
Vad ca suntem atacati la noi acasa.
Pacat ca nu-l intelegi pe Emanuel. A dat foarte multe explicatii folositoare...
Este un forum de discutii; se discuta pe anumite teme, si e normal sa se faca schimb de pareri. Nu inteleg de ce a argumenta este egal pentru unii cu a urī. A spune adevarul si a-l sustine nu are legatura cu ura; ca nu ne convine, e altceva...
Dar ai citit postarile lui PadreCory inainte de a te exprima?!? Are multe postari, si daca esti ortodoxa, vei recunoaste in ce duh scrie.
Dar de ce ai postat aici la catolici? Avem cateva topicuri in care ne scriem doleantele, in ceea ce-i priveste pe formisti.