Citat:
În prealabil postat de coralina
Anca-Miha, sa ma ierte Dumnezeu, dar ai niste iesiri care numai dupa calapod crestin nu sunt construite! Tu vrei ca Fani sa posteze aici o nota justificativa?! Daca aveai dubii vizavi de profilul ei, de ce nu i-ai trimis un mesaj privat? Judeci in pripa si cu ranchiuna si asta nu e deloc bine (ti-am remarcat aceasta tendinta si in alte postari).
Profilul unui utilizator pe un forum este cel al unei persoane virtuale. Asa cum pe tine nu te cheama-n buletin Anca-Miha si nici pe mine Coralina, toate datele din profil pot fi nu tocmai in concordanta cu realitatea. E dreptul fiecaruia sa-si construiasca o pavaza, sa-si protejeze intimitatea asa cum considera el/ea de cuviinta.
Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne!
|
Multumesc, Coralina!
Pai, chiar nu inteleg reactia Ancai, pentru ca la inceput paream sa ne intelegem bine si m-a si intrebat prin mesaj privat despre institutul la care am studiat. Aici, nici nu ma intreaba, ci spune pur si simplu ca nu e adevarat ce zic.
Eu cred, Anca, ca ai inceput sa nu mai ai incredere in mine din cauza ca am unele idei pe care le consideri gresite, si atunci crezi ca sunt si mincinoasa si inselatoare. Imi pare rau ca gandesti asa...
Eu sa stii ca nu gandesc asa despre antiecumenisti. Daca cineva nu gandeste ca mine, nu inseamna ca e un om rau. sa fie asta iar un dcefect de gandire al meu, de tip ecumenist..?
Intr-adevar, Coralina, suntem persoane virtuale si nu ne dam numele adevarat. Insa daca cineva scrie niste date personale (pe care nu este de loc obligat sa le dea), le scrie ca sa dezvaluie o parte din identitatea lui, asa cel putin am inteles eu. Am dat acele infortmatii pentru ca sa vada lumea de pe ce pozitie vorbesc. Mi s-a parut mai corect asa, in situatia mea. Cred ca faptul de a trai in occident, de a fi studiat teologia, de a fi profesor de religie, de a fi casatorit si de a avea un copil iti determina si gandirea si felul de a fi.