Citat:
În prealabil postat de ciurez
Imi pare rau sa te contrazic, dar pe acest forum ortodocsii sunt cei care n -au smerenie si sunt agresivi, intoleranti si se cred perfecti si atotstiutori.
Nu cred ca sunt simple intrebari, sunt atacuri pe fata, acest forum s -a transformat in camp de lupta, de atac al altor religii, nu de a discuta ceva cu adevarat de folos sufletelor noastre.
Sunt si eu ortodoxa, am intrat aici sperand ca gasesc chiar franturi dumnezeiesti , dar sunt ft dezamagita de atata rautate .
Aici ma refer mai ales la postarile domnului Emanuel, am citit cateva si ma iau fiori reci.
Vad ca prea multi sunt bolnavi de ura, sunt carcotasi.
Daca considerati pe x sau y eretici, lasati-i domnule pe calea lor, voi, cei in "dreapta credinta " urmati-va calea, nu vad de ce trebuie sa folosim forumul crestin ortodox pentru a ataca pe altii sau a instiga la intoleranta?
Doamne, iarta-ne pe toti !
|
Bine ai venit pe forum!
Eu sa stii ca iti dau dreptate.
Si eu am fost socata de virulenta unora, de invectivele si anatemele pe care le dau in dreapta si in stanga, de triumfalism.. Nu asta este ortodoxia. Trist!
Sa stii insa ca Emanuel2007 a fost banat. Dupa parerea mea, pentru ca intr-adevar exagera.