View Single Post
Vechi 05.06.2009, 11:26:45
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

cel mai mult am stat nemancata 3 zile ,nu ca asa as fi vrut eu,circumstantele ...dar m.am rugat la D-zeu ,si el nu ne.a abandonat ...prin aceea experienta ,am realizat ca ma pot multumi si cu putin ,ca pot trai si fara confortul cu care am fost obisnuita .sotul meu se gandeste serios sa ne mutam in munti ,sa facem o pensiune ,sa traim frumos ...eu inca nu sunt pregatita ,si desi lui nu ii recunosc,cred ca as fi de zeci de ori mai fericita acolo,decat aici unde sunt acum! Din pacate timpul se scurge si ne apropiem de de sfarsit,multi dintre noi nu realizeaza ca diavolul e printre noi,si incearca sa ne atraga de partea lui ,cand foametea va cuprinde 80% din pamant ,atunci va incepe haosul ! ne.am pierdut umanitatea noi oamenii ,mai umane sunt animalutzele ca noi,si ne-am indepartat de D-zeu ! asa cum strabunii nostrii au suparvietuit fara microunde,fara mancare gatita la aragaz etc ,asa si noi vom fi in stare sa supravietuim cand va veni mom cel greu,cu credinta si speranta !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote