Citat:
Īn prealabil postat de Fani71
Ti-am zis ca o sa ma uit.
Vorbesc de otravire pt ca tonul majoritatii documentelor si a multor postari antiecumeniste il gasesc plin de agresivitate si condamnare a celorlalti, lipsit de duh de dragoste crestina. (Atentie, am zis al majortiatii nu al tuturor) In sensul asta vorbesc de otravire, nu in sensul ideilor raspandite care, spuse civilizat, sunt demne foarte de a fi auzite.
Eu incerc sa pastrez un ton pasnic si obiectiv. Mi-am cerut si imi cer scuze daca m-am mai aprins cateodata.
Si cu ce ma aleg? Sunt atacata si chiar jignita (eu nu am primit pana acum nici o scuza) de unii antiecumenisti. Nici tu nu mi-ai raspuns daca ma consideri sau nu de rea crednta, ceea ce m-a intristat.
Spunerea unor pareri in mod civilizat nu consider ca poate fi calificata drept otravire. Este un schimb de idei aici, nu?
|
Tonul acela plin de agresivitate este contra ereziei in sine, nu a celor care o imbratiseaza.
Si te rog, spune-mi Fani71, ce folos ai din asa-zisa politete vestica, prin care spui cum vrea omul sa auda, dar gandesti exact pe dos fata de ceea ce spui?
Si a propos de o intrebare mai veche a ta: da, mai bine mi-ai zice ca voi arde in gheena, decat sa spui ca speri sa ma mantuiesc, pentru ca PUR SI SIMPLU ASA GANDESTI.
E cu mult mai folositoare FRANCHETEA, oricat de cruda ar parea, decat o politete occidentala civilizata si fara continut, bazata exlusiv pe minciuna si pe lingusire, sa stii!...