View Single Post
Vechi 05.06.2009, 16:29:33
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
"Apocalipsa 13.
16. Si a facut ca toti : mici si mari ,bogati si saraci ,slobozi si robi,sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte ,
17.si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde ,fara sa aiba semnul acesta,adica numele fiarei sau numarul numelui ei.
18 Aici e intelepciunea.Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei.Caci este numar de om.Si numarul ei este : sase sute sase zeci si sase."

cand am citit prima data ,am zis ca poate sunt eu mai paranoica din fire,dar ...Reintoarsa acasa dupa 8 ani ,de ratacire ,am vazut ca si aici lumea devenise ca afara:disperata dupa bani ,cumparaturi ,carti de credit etc . Afara aveam vreo 3-4 carti de credit ,aici nu am nici una si nici nu intentionez sa imi fac vreuna .Sunt mai introvertita din fire,si imi tin gandurile pt mine ,vorbesc cu sotul meu ,cu sora ,despre ceea ce ma framanta ,si sincer ma framanta viitorul catre care ne indreptam si ma gandesc cu groaza ,ca dc D-zeu ne va ajuta sa facem bebelul mult dorit,ce va fi de el ,intr.o lume condusa de bani si rautate !? toti iau in radere nr 666, cei mai cititi zic ca e o prostie,cei mai putini cititi spun ca ei nu au timp sa se gandeasca la asa ceva ...sotul meu era un om care vroia sa faca bani,nu conta cum ,cat trebuia sa plece de acasa ,banii era cei care ii conduceau viata ,si cand a realizat ca pierde casinicia ,a zis stop ! diavolul incearca sub orice forma sa ne faca sa nu ne mai gandim la ceea ce e scris in biblie ,ci sa ne gandim doar la bani ! pacat ca cei care incearca sa dea un semn de alarma ,sunt luati in batjocura .eu am incercat sa vb cu cei cunoscuti ,dar mi-au dat de inteles ca ei nu cred,atunci ,m-am dat inapoi si am zis : eu am incercat ,fiecare e liber de a lua decizia care crede ca e buna ! cunoscute de ale mele gandesc (caci nu au tupeu sa imi zica in fatza ) ca ma duc cam des la manstire,ca ma rog ,ca citesc biblia ,li se pare total nefolositor,insa eu care am fost in "iad", nu mai vreau sa ma intorc ...
Ce inseamna "am fost in iad"? ce s-a intimplat?
Reply With Quote