Subiect: Sodoma si Gomora
View Single Post
Vechi 05.06.2009, 17:52:30
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
Daca la Marea Moarta sunt sau nu centre balneo-climaterice, nu stiu, dar ca sufletul omului pacatos este asemenea unui pustiu, ce nu poate aduce rod, cunosc din experienta.

Parintii Bisericii au semnalat dintotdeuna efectul pustiitor al pacatului asupra omului (trup si suflet), caci prin pacat ne lipsim de Viata. Ce raspuns voi da in clipa in care Mantuitorul isi va cere talantii de la mine (pilda talantilor) si ma va intreba ce roade am adus (pilda smochinului)? Mi-e teama sa nu ma arat atunci "mai mort" decat insasi marea.
De acord, insa sa nu confundam si sa atribuim unui loc lipsit de vietuitoare valente denigratoare.
"Ce este rau pentru unii(pestii) poate fi aducator de sanatate pentru altii(oamenii) prin baile sulfuroase-pucioase aruncate din cer de Dumnezeu si care s-au stins in timp si s-au transformat in medicament.

Deci Hristos nu te va intreba de baile termale fii sigur de asta
sau o sa-ti spuna:
Te-ai plins toata viata de reumatism cind marea Moarta V-am lasat-o pentru vindecare iar tu i-ai pus conotatii denigratoare, asa da, intradevar talantul poate fi amintit
Reply With Quote