View Single Post
Vechi 05.06.2009, 19:03:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trandafir_Alb Vezi mesajul
Chiar te rog sa nu tragi concluzii dupa 5 postari, cand ai sa ma cunosti personal atunci sa-mi spui cum gandesc eu de fapt. Nu pot sa insir tot ce stiu si gandesc aici ca nu am timp, nu ar avea sens si te-ai plictisi.
Deloc, chiar as fi curios.
Cine stie, poate intre timp te-ai mai informat si poti veni cu corecturile de rigoare la ce ai scris in postarea anterioara.

Citat:
Clar ca nu or sa scrie "cip", e prea direct, tre' sa o ia pe dupa visin (acu' cred ca te-am scos din pepeni, vorba ceea ).
Nu-i bai, din partea mea ai toata intelegerea si compasiunea.

[quote]Asa e, NU scrie ca-mi trateaza cancerul sau o raceala, asta-i faza!
Daca nu ai o boala nu are ce diagnostica, trata, ameliora, deci care-i utilitatea acelui "dispozitiv medical" daca, cum zici tu, NU SCRIE exact ce afectiuni e destinat sa trateze?
[/qute]

Pentru ca legea nu este pentru UN DISPOZITIV ("cipusorul" implantat in capul matale), ci este pentru ORICE DISPOZITIV cu destinatie medicale.

Citat:
Am auzit de proteze si peacemaker, chiar daca ai impresia ca ieri am coborat din munti.
Impresia? DA.
Practic, stiu ca nu e asa si asta face lucrurie mai tragice..
Citat:
Daca-i vorba despre ACESTE dispozitive medicale, DE CE NU SE MENTIONEAZA IN LEGE? Ca doara, au deja un nume...
Pentru ca scopul legii nu este de a enumera dispozitivele medicale care exista pe piata la ora actuala.

Citat:
sa stie tot taranul ca mine ca despre ele-i vorba si nu despre vreo "manarie draceasca".
Pai problemele astea nu se trateaza cu legea, ci cu psihologul si cu informare (opusul dez-informarii a carei beneficiara esti).

Citat:
Am auzit si de sterilet si, stiu, nu o sa ma crezi, sunt femeie, iar din cunostintele mele din epoca de piatra, acestea sunt destinate femeilor. Asa am auzit si de la un medic care o data la 100 de ani vine la noi in munte si ne povesteste. Corecteaza-ma daca gresesc!
Din nou, daca despre sterilet e vorba DE CE NU SE MENTIONEAZA CLAR IN LEGE?
Am raspuns mai sus.

Citat:
Daca despre aceste dispozitive medicale (si nu numai ) deja folosite este vorba, la ce au mai scos inc-o lege ? Sa ne explice din nou la ce sunt bune?
Pentru ca, daca ai avut curiozitatea sa citesti legea de care faci caz, ea face urmatoarele lucruri:
1. defineste la modul general notiunea de dispozitiv medical implantabil si alte notiuni conexe (necesare pentru reglementarile care urmeaza)
2. conditiile in care pot fi introduse pe piata
3. conditiile in care pot fi retrase de pe piata
4. Informarea privind incidentele datorate dispozitivelor introduse pe piata
5. Evaluarea conformitatii
6. etc.

[COLOR=#993300][/COLOR]Cu alte cuvinte te feresc pe tine de riscul sa ti se puna un surub la picior care peste 3 luni o sa rugineasca sau un pacemaker care o sa se strice exact cand ai o criza de inima, fara sa se stie cine l-a facut si cum a ajuns pe piata, etc.

Citat:
Spune-mi te rog, cine s-a isterizat? Esti pe un forum CRESTIN ortodox si cei care au citi Biblia stiu ce ne asteapta, deci la ce bun sa o ia razna?
E drept, probabil isteria e contagioasa, inca imi vine sa cred ca oamenii pot fi atat de naivi iar naivitatea poate fi atat de distructiva.

Citat:
Ia-o usor si hai sa discutam ca oamenii mari si sa nu tragem concluzii aiurea, tu ai credinta ta, eu a mea, fiecare se exprima ca atare, fiecare vede lucrurile conform propriilor experiente de viata.
De acord. Ti-am explicat deja cum stau lucrurile.

Citat:
Daca-l pui pe om sa-ti explice de ce nu e de acord cu un anumit lucru NUMAI ca, apoi, tu sa razi de el, anunta-l de la bun inceput, poate prefera sa citeasca un ziar (daca-i era moderna a lu' Wikipedia) sau sa aprinda focul cu doua pietre si un fir de iarba uscata (daca, evident, e din epoca de piatra).
Salutari din pestera !
Da, ai dreptate, imi cer scuze daca am exagerat, insa trebuie sa recunosti ca ti-am spus si ce era de stiut..
Ramane de vazut daca ai sa crezi ce vezi cu ochii tai si judeci cu mintea ta (cred ca esti capabila) sau inghiti pe nemestecate ce zic altii.
Reply With Quote