View Single Post
Vechi 05.06.2009, 21:56:00
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e tot mai strâmtorat (Partea a II-a)

[SIZE=4][COLOR=blue]5.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” pare sleit de puteri și “coboară” tot mai greu pe pământ[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“ Coborârea Mea la tine Mi-e tot mai sfâșiată, poporul Meu…”[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=4]“…Eu lucrez puțin de tot…”[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=4]“…cobor greu și tot mai greu.”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Dar, surpriză! “…”Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” recunoaște, într-un exces de sinceritate, că “[COLOR=red]greul lui cel greu[/COLOR]”, pentru care “[COLOR=red]nu are alinare[/COLOR]” și de care se tot plânge… singur și-l face, pentru că el singur apasă cu greul pe calea lui de venire la oameni:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…greul Meu cu care apăs peste cărarea Mea de venire…”[/COLOR] [/SIZE]
[SIZE=4]Și mersul venirii lui s-a făcut greu:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]mersul Meu cel greu[/COLOR][COLOR=red] cu care vin după om.”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Poate că mersul lui e greu și pentru faptul că e potrivnic proorociei din Sfânta Scriptură, care spunea că Domnul va veni pe norii cerului(v.[COLOR=#993300]Faptele Ap. 1:11[/COLOR]). Mai ușor îi era pe vremuri, prin anul 1965, când venea înotând pe valurile albastre:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“Anunță că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vine Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] care[/COLOR][COLOR=fuchsia] înoată pe valurile albastre[/COLOR][COLOR=blue]”[/COLOR](citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” din data de [COLOR=blue]2 noiembrie 1965[/COLOR])[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]6.[/COLOR] Nici liderii pucioși , supranumiți “porți de coborâre a lui Dumnezeu pe pământ”, nu mai au puteri[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“O,[/COLOR][COLOR=red]nu mai găsesc putere în porți când vin…”[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“…cei ce-Mi stau porți sunt tot mai firavi, tot mai loviți, tot mai învinuiți…”[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=4]“…de vreme ce nu mai găsesc putere în porți.”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red]“Sunteți fără de mângâiere din părți, sunteți neajutorați, iar peste aceasta sunteți și loviți, sunteți și disprețuiți.”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]7.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” pretinde însă că e plin de putere[/SIZE]
[SIZE=4]Pretinde că puterea lui este chiar în excedent, încât are de unde să dea și “porților” lui, pe care “[COLOR=red]le supune[/COLOR]” și prin care el intră triumfător pe pământ:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“…Îmi pun puterea Mea ca să Mi le supun și ca să pot să intru la tine și ca să-ți dau ție putere să poți pentru Mine și pentru tine…” [/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Dar, în realitate, puterea lui depinde de cei în care “[COLOR=red]nu mai găsește putere” [/COLOR], adică de puterea liderilor de la Pucioasa denumiți și “purtători de Dumnezeu”:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“…puterea Mea pe pământ atârnă de puterea omului cel purtător de Dumnezeu.”[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=4]“…nu putem mult să lucrăm acum, căci ceea ce are Dumnezeu de lucrat pe pământ atârnă de puterea omului cu care Mă sprijin,…”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Se crează așadar un cerc vicios: “Dumnezeul de la Pucioasa “ are destulă putere, chiar în excedent, pe care promite că-l va revărsa peste “porțile“ lui de la Pucioasa, cu condiția obligatorie ca să găsească putere în “porți”. Dar nu poate lucra mult și cu putere, căci zice că în porți “[COLOR=red]nu mai găsește putere”[/COLOR] de fel. [/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]8.[/COLOR] Deși se pretind prooroci și văzători cu duhul, liderii pucioși nu au anticipat că “trădarea lucrării” venea prin “duhul cel potrivnic”, chiar de la mijloc, de la cei mai apropiați colaboratori ai lor[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]”…s-a sculat cu mare război de la mijloc duhul cel potrivnic și lovește cu batjocură mersul Domnului cu voi.”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Duhul potrivnic se arată a fi amenințător:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“Duhul cel potrivnic de pe pământ lucrează din ascuns cu putere și amenință calea venirii Mele…”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Lucrările “Domnului” sunt lovite în față, din răzbunarea duhului potrivnic:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…greu se lovesc în față lucrările Mele de acum, și multă răzbunare poartă acum duhul potrivnic Mie și vouă pentru mersul Meu pe mai departe cu calea Mea spre om.”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]9.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” are în duhul cel rău un adversar redutabil[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“…duhul rău nu poate să înghită cărarea Mea spre om… se zbate în fel și chip să biruiască el, și nu Eu”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Duhul cel rău lucrează la rândul lui cu oameni de pe pământ (denumiți aici în derâdere [COLOR=red]„Cei fără de păcat“[/COLOR]). [/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]„Cei fără de păcat“[/COLOR][COLOR=red] aruncă de peste tot în calea venirii Mele…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Mai precis, ar fi vorba de câțiva trădători din interior, “[COLOR=red]de la mijloc[/COLOR]”, care și-au ales ca purtător de cuvânt o femeie nebună, lipsită de ocupație, care face tot soiul de bloguri în care îl demască pe “[COLOR=blue]Dumnezeul de la NIP[/COLOR]” ca fiind o invenție pură a liderilor pucioși, și care în nebunia ei [COLOR=fuchsia]lovește fără judecată[/COLOR]:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“…stă ascuns acum sub nume de femeie și lovește [/COLOR][COLOR=red]fără[/COLOR][COLOR=red] judecată[/COLOR][COLOR=blue]… [/COLOR](citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” din data de [COLOR=blue]22 iunie 2008[/COLOR])[/SIZE]
[SIZE=4]Pardon, scuzați, I’m sorry de bâlbâială… dumnealor voiau să zică că femeia [COLOR=fuchsia]lovește cu judecată[/COLOR], și lovesc [COLOR=green]cu [/COLOR][COLOR=green]păcat[/COLOR] “[COLOR=green]cei fără de păcat[/COLOR]”:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“…și lovești [/COLOR][COLOR=green]cu [/COLOR][COLOR=green]păcat[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=red]cu [/COLOR][COLOR=red]judecată[/COLOR][COLOR=blue], și ți-ai luat nume de femeie, așa cum scrie în Scripturi, și n-ai dreptate în ceea ce grăiești …” [/COLOR](citat tot din “Cuvântul lui Dumnezeu” și tot din data de [COLOR=blue]22 iunie 2008[/COLOR])[/SIZE]
[SIZE=4]Pentru că sentințele de mai sus se bat cap în cap, și în ce privește [COLOR=red]judecata[/COLOR], și în ce privește [COLOR=green]păcatul[/COLOR] (dacă sunt cu ~ sau fără ~), fiecare e liber să-și aleagă versiunea care-i place. Iar dacă femeia nebună are sau nu are dreptate, fiecare să judece după cum citește.[/SIZE]
[SIZE=4]Mai mult, [COLOR=red]„Cei fără de păcat“[/COLOR]nu se astâmpără, ci dau cu pietre în “venirea Domnului”:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]„Cei fără de păcat“[/COLOR][COLOR=red] nu pot să Mă primească așa cum vin, ba iau și dau cu pietre în venirea Mea”[/COLOR][/SIZE]