"Dumnezeu nu i iarta pe prosti, prostia e un pacat"- Nicolae Steinhardt
Banuiesc ca daca va spun ca am fost coleg la un curs de limbi straine cu un mexican care face cercetare pe cip urile care urmeaza sa fie implantate umanitatii "desteptii" de pe aici or sa ma ia in ras, o sa ma trimita pirn vre o peste, etc etc etc. Trebuie sa mentionez ca traiesc in Belgia de trei ani de zile, sunt student la KU LEUVEN.
Ce sa va mai spun, ca sa mai radeti de mine un pic. Am un prieten irakian iar unul din verii lui face cercetare in Germania pe noile carduri cu amprenta biometrica, adn, chip, etc., doar stiti voi astia informatii sau poate nu dar va place as va dati rotunzi.
Ce este asa greu de realziat ce se intampla in jurul vostru fratilor??? Vi se pare ca aceasta uniune economica numita uniunea europeana vrea binele oamenilor, vrea binele crestinilor, mai ales al ortodoxilor???? Trezirea!!!!!!!! Pai voi meritati as fiti acuzati ca traiti in pestera ca aveti ochi si nu vedeti aveti urechi si nu auziti nimic!!!!!!!!!!!
Lumea se cramponeaza de acest numar ce contine trei de 6. Am postat si eu numeroase filme despre ce se scunde de fapt in saptele acestor "acte biometrice". Dar cine sa le vizioneze???? Noi stim ca totul e facatura, viata e frumaosa, ortodoxia nu este in pericol, teroristii au darmat turnurile din america, etc.......
Oameni buni, pasul urmator este implantarea cip ului in toti oamenii de pe glob. banii or sa dispara, produsele comerciale or sa contina si ele cip ul cu pricina, asigurarea medicala o sa fie pe cip, banii tai o sa fie pe cip, viata ta o sa fie pe cip. Nu ai cip nu ai nimic. ORIBILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si va mai dati si cunoscatori!!!!! Sa ne rugam la Dumenzeu sa ne mai lase astia in viata daca vrei sa refuzi cip ul dar tare imi este frica ca nu o sa fie asa, cu atat mai bine, o sa murim in numle lui Dumenzeu si sa asperam ca o sa ajungem langa dansul!!!!!
A incercat si userul Trandafir Alb sa va informeze despre pericolul pe care l reprezinta "codex alimentarium" si iarasi s au gasit multi sa l ia in ras. Nu crezi e problema ta dar mai nitnai pune mana si citeste, uita te la filmulete cu pricina, pune ti mintea la cotnributie si dupa aia arunca cu vorbe de batjocora. Sa inteleg ca daca nu vedeti la tv nu exista, nu auzi la radio, nu exista???? Ati auzit la radio sau ati vazut la tv ca Irakul a fost bombardat cu bombe cu uraniu, ati auzit la radio sau tv ca soldatii americani imediat dupa inceperea atacului asupra Irakului s au dus direct la biblioteca nationala a Irakului si LEAU CONFISCAT PUR SI SIMPLU ISOTRIA?????
Bun fratilor, pe noi astai de rand nu ne ascultati dar cum aveti oare curajul sa i contestati pe Sfintii Parinti nu stiu???? Dar pe paritnele Amfilohie i l credeti, ca el e mai tanar????
Avem urechi si nu auzim, avem ochi si nu vedem!!!!!!!!
|