View Single Post
Vechi 06.06.2009, 15:44:02
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e tot mai strâmtorat (Partea a IV-a)

[SIZE=4]Cauza este vulnerabilitatea “Cuvântului” în fața criticilor teologice, deoarece acesta s-a dovedit a fi plin de inconsecvențe, neconcordanțe și erezii. De aceea, el va trebui “protejat” pe viitor de curiozitatea celor care, fiindcă nu vor să fie creduli , sunt considerați “vrăjmași”:[/SIZE]

[COLOR=red][SIZE=4]“…căci vrăjmașul stă și se uită ca să vadă și ca să audă și ca să știe ce grăiești Tu peste cei de azi ai Tăi.”[/SIZE][/COLOR]

[SIZE=4]Ei chiar sugerează maniera în care se va proceda de acum încolo: după dictonul [COLOR=green]“[/COLOR][COLOR=green]verba volant[/COLOR][COLOR=green], scripta manent”[/COLOR]. Adică, de acum încolo “[COLOR=red]se va vorbi numai în scris[/COLOR]”:[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“…[/COLOR][COLOR=fuchsia]nu se va mai putea vorbi decât prin scris[/COLOR][COLOR=red] cuvântul Tău, și apoi scrisul va fi dat pe foc, și focul să-l tăinuiască pe el…”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Se preconizează desemnarea unor acoliți (aleși pe sprânceană “ [COLOR=red]de la mijloc[/COLOR]”, dintre fidelii de suflet ai celor doi lideri pucioși) pe post de sfetnici de taină. Aceștia urmează a fi păstrători ai tainei “Cuvintelor” care vor fi citite în cerc restrâns și apoi “[COLOR=red]date pe foc[/COLOR]”:[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“…are Domnul nevoie de [/COLOR][COLOR=fuchsia]ucenici tainici[/COLOR][COLOR=red] din mijlocul tău pentru lucrarea Sa cea grea [/COLOR][COLOR=red]și pentru lucrurile Lui[/COLOR][COLOR=blue]… căci …[/COLOR][COLOR=red]tainele Domnului[/COLOR][COLOR=blue]… …[/COLOR][COLOR=red]stau și așteaptă după ucenici cu credincioșie pentru Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]… …[/COLOR][COLOR=red]Are Domnul nevoie de [/COLOR][COLOR=fuchsia]ucenici tainici[/COLOR][COLOR=red], de fii cu credincioșie între voi, căci ați înțeles puțin pe cele ce sunt de lucrat pentru cer pe pământ, și pentru pământ în cer.”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“…pecetluiți între Mine și voi, și între voi și ucenici purtarea [/COLOR][COLOR=fuchsia]tainelor[/COLOR][COLOR=red] Mele și grija de ele, tată.”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Chiar și alegerea acoliților fideli se va face în mare taină, pentru a nu se ști care sunt aceștia (deși sunt binecunoscuți, prin tratamentul preferențial care li se acordă deja) :[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“și Mi le voi pecetlui tot mai mult între ucenici, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și-i voi deosebi pe ei în taină[/COLOR][COLOR=red],…”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“Voi grăi mai mult în taină cu voi și cu cei ce stau cu voi sub greu, și cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]cei ce poartă cu voi tainele Mele[/COLOR][COLOR=red] pentru toate lucrurile Mele de azi…”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Din fraza anterioară se desprind pentru viitor trei categorii de primitori ai tainelor:[/SIZE]

[SIZE=4]a) liderii pucioși Mihaela și Nicușor, adică “călăuzele” și “porțile” Cuvântului lui Dumnezeu;[/SIZE]

[SIZE=4]b) cei ce stau cu liderii sub greu, adică salahorii de la Pucioasa, înhămați la toate muncile grele;[/SIZE]

[SIZE=4]c) cei ce poartă cu liderii tainele”Domnului”, adică acoliții fideli liderilor.[/SIZE]

[SIZE=4]Tainele Duhului Sfânt se vor băga în tranșee și lupta cu vrăjmașii pucioșilor va continua până la biruință:[/SIZE]

[COLOR=red][SIZE=4]“în război își fac tranșee cei ce biruiesc, și așa este și cu tainele Duhului Sfânt.” [/SIZE][/COLOR]

[SIZE=4][COLOR=blue]14.[/COLOR] “Dumnezeul de la NIP” nu poate vorbi de departe fără telefon[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red]“O, dacă tu vrei să vorbești cu cineva de departe așa cum se vorbește azi pe pământ cu telefonul, poți, tată, să vorbești fără telefon? Eu știu de ce te întreb aceasta, dar tu nu știi de ce te întreb. O, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nici Eu nu pot vorbi cu tine altfel[/COLOR][COLOR=red]…”[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]E limpede că, dată fiind forța majoră, se reactivează prin Mihaela funcția de “telefon duhovnicesc” pe care o avea pe vremuri doar Verginica. Prin Verginica se putea vorbi chiar și cu morții “la telefon”:[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]“ Mamă, mă cunoști tu pe mine? Mamă, eu sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mihail, care vorbesc prin telefonul duhovnicesc[/COLOR][COLOR=blue]. Nu-mi pare rău că am plecat din lume, că m-am mutat de pe pământ la cerul sfânt…Mamă a sosit timpul să ne despărțim…[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]…Nenea Mișu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]apropie-te de telefon[/COLOR][COLOR=blue]. Ai grijă de mama mea, întărește-o și pe mama mea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu sunt un fiu ucis de tâlhari[/COLOR][COLOR=blue]. Cu greu [/COLOR][COLOR=fuchsia]m-am despărțit de trup[/COLOR][COLOR=blue]. ” (24 mai / 6 iunie 1974)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Vrăjitoria era atât de performantă din punct de vedere tehnic, încât morții îi puteau chiar vedea pe cei vii prin acest “telefon”:[/SIZE]
[COLOR=blue][SIZE=4]“… Rafaile arhanghele, du-te și cheamă-l pe Mihail să se răcorească de dorul mamei lui.[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]– Mihaile, pleacă-te la picioarele Domnului și sărută de trei ori picioarele Domnului și [/COLOR][COLOR=fuchsia]telefonul[/COLOR][COLOR=blue], în numele tatălui și al Fiului și al sfântului Duh. Amin…[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]– …Mamă, să te rogi mereu la Dumnezeu să mă aducă îngerul Rafail [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să te mai văd odată[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR][COLOR=blue]” (2/ 15 septembrie 1974) [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Așadar “telefonul” ori era “videofon”, ori era o șarlatanie curată![/SIZE]
[SIZE=4]Totuși, anticipăm că mîndria liderilor pucioși este insațiabilă. Mihaela va continua să debiteze prostii în numele “Domnului”, pentru naivii ei adulatori, dispuși să o asculte și s-o creadă, deghizându-se în continuare în telefon privat, dacă pe post de telefon public nu i-au reușit pasiențele așa cum spera.[/SIZE]