“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e tot mai strâmtorat (Partea a V-a)
[SIZE=4][COLOR=blue]15.[/COLOR] Mihaela, marele “cârmaci”, trebuie să preia din nou puterea absolută[/SIZE]
[SIZE=4]După marea și neașteptata “ trădare din interior” care a adus “vremea de strâmtorare”, Mihaela Tărcuță (considerată “prooroc”, “văzătoare cu duhul”, “călăuză” și mare “cârmaci” peste NIP) trebuie urgent re-investită cu puteri discreționare peste toți supușii ei din Cetatea Sfântă a Noului Ierusalim și vai celor care nu o vor asculta!:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“Dați-I Domnului putere la cârmă în vreme de strâmtorare, căci vai cetății fără văzător peste ea!”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]16.[/COLOR] Liderii pucioși trebuie încurajați, mângâiați și apoi împinși de la spate ca să dezvăluie “tainele lui Dumnezeu”, ținute de ei ascunse până acum[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“Îndemnați-i spre încurajare pe cei căzuți în dureri și în suspin și fără de sprijin între voi și îndemnați-i să vă arate din cele tainice ale Domnului cu ei,…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]“Domnul de la NIP ” promite că va lucra pentru îmbărbătarea și întărirea celor doi lideri pucioși prin intermediarii cei mai devotați lor, ucenici și ucenițe:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“Eu voi avea grijă să vă întăresc, și voi întări pe mai departe pentru voi ucenici și ucenițe,…”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Apoi promisiunea este imediat uitată, iar liderii sunt îndemnați să-și pregătească ucenici, singuri:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“Pregătiți-vă ucenici pentru lucrările Mele și pentru voi.”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]17.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” se rușinează de necredința altora în el, și-i slăbește voința, și se împinge singur la ascundere[/SIZE]
[SIZE=4]Deși a te rușina, a slăbi și a te tăinui din cauza necredinței altora este o reacție absurdă, mai ales pentru un “Dumnezeu” care se vrea a fi mare și preaînalt, suntem nevoiți să o consemnăm ca atare. Ascunderea e numită aici și “tăinuire”:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“Necredința din părți Îmi slăbește intrarea Mea la popor cu cuvântul Meu cel lucrător și Mă face să Mă rușinez, să Mă strâng și să Mă [/COLOR][COLOR=fuchsia]tăinuiesc[/COLOR][COLOR=red] între ucenici, între cei de o iubire și milă cu Mine.”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Alteori, ascunderea e numită “adăpostire”:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“Vă voi povățui, tată, căci trebuie să [/COLOR][COLOR=fuchsia]adăpostim[/COLOR][COLOR=red] tot ce este de adăpostit,…”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]18.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” se tânguie ca un neputincios, într-un chip absolut penibil și lamentabil[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“Nu Mă lăsați, nu Mă lăsați, tată!”[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]Deși pretinde că poate singur, continuă să se lamenteze și să se roage de ajutorul unora pe care-i vede a fi neputincioși:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]“…căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]pot Eu[/COLOR][COLOR=red] atunci când vă este greu, pot Eu când voi nu mai puteți. O, nu Mă lăsați!”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]În același timp, deși cere ajutor ca din gură de șarpe, pretinde că umilința liderilor pucioși l-a întărit și-l va mai întări:[/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=4]“Ascundeți-vă suspinul și fiți umiliți, căci duhul umilit din voi M-a făcut și Mă face tare pe Mine, tată.”[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple]Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]14 iulie 2008[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
|