View Single Post
Vechi 06.06.2009, 18:32:04
qwerty511 qwerty511 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.06.2009
Implicit visarionistii

O persoana apropiata mie este de cativa ani la visarionisti.
Nu sunt experta insa am ceva cunostinte teologice pe care le-am acumulat in timp, inca de pe vremea cand eram copil, deoarece in familia mea religia a avut si are un rol important. Sunt evident dornica de a acumula cunostinte in continuare.
Am observat in timp, de cand frecveteaza aceasta grupare, o schimbare drastica de mentalitate si de obiceiuri. Tin sa precizez ca schimbarea se produce treptat, ca si cum treptat cineva ar programa creierul sa se indoctrineze cu diverse informatii.
Tot ce stiu de la persoana respectiva despre aceasta lucrare e ca intr-adevar tin toate posturile, se duc regulat la slujbe la anumite biserici, se intalnesc periodic si in afara bisericii si vizioneaza casete, filme, predici, se imbraca - femeile - mai mult decat decent, nu poarte bijuterii, unele nu se dau nici cu parfum, folosind mir parfumat in loc de parfum, bineinteles femeile nu se machiaza....de vopsea de par sau dans nici nu poate fi vorba.
La prima vedere nu pare ceva periculos, spui cand ii vezi...da, sunt niste persoane de treaba, modeste, un pic bigote dar ok.
Insa, daca ne gandim mai bine, este o forma de manipulare, iar aceasta poate deveni chiar un pericol la un moment dat, in functie de evenimentele cu care se va confrunta lumea in viitor. Nu credeti ? Oricum, nu vreau sa jignesc pe nimeni. Va rog doar sa ma ajutati sa acumulez cat mai multe informatii pentru a combate cu argumente si a ajuta persoana respectiva sa revina pe calea cea dreapta. Multumesc si astept mesajele voastre.
Reply With Quote