Explicatia mea despre cipuri
Eu nu sunt de acord cu introducerea cipurilor in trupul omului. In legatura cu asta, va intreb de ce nu se ataseaza pe piele, cu posibilitatea le scoti si sa le repui pe mana. E simplu sa faci asta si e mai inteligent si uman. Uite o alta explicatie cum ca, cei care au inventat acestea sunt inclinati sa faca rau umanitatii. E ca si cum ar face din noi niste produse insemnate, ne-ar transforma in altceva decat e fiinta lasata de D-zeu sa traiasca pe Pamant, in alcatuirea ei sfanta. Sper ca stiti ce idei s-au mai vehiculat pe la documentarele stiintifice: ca prin ingineria genetica sa ne puna in loc de picioare alte doua perechi de maini ca sa ne adatam ptr. calatoriile cu navele spatiale in cosmos.
Un copil de 6-7 ani ar zice ca este nefiresc si s-ar impotrivii cu totul acestor cipuri biometrice. Poate ca am uitat sa avem gandul sfant al unui copil.
Sunt oameni ai Bisericii care sunt pe buna dreptate alarmati de acestea, fiindca in Apocalipsa lui Ioan Teologul este o oarecare referire la ele, dar nesigura din punctul meu de vedere.
|