Citat:
În prealabil postat de irinarb
de fapt, mi-am dat seama ca 70 % din timpul petrecut in fata calculatorului a fost un timp pierdut. 3 ani de zile am stat in fata calculatorului mai mult de 8 ore si uitasem cum e sa ma bucur de ce este in jurul meu, defapt, de realitatea care ma inconjoara si nu de ceva virtual care imi distrug si ochii si spatele. mi-am dat seama ca daca nu depasesc limita si stau doar cat este necesar, am mai mult timp pentru mine. viata e mult prea scurta ca sa o petrec intre patru pereti in fata unei masinarii. cat despre ceea ce spune dna aurelia popescu, stiu cum e din propria experienta. si eu am stat cu cineva ca fostul sot al dvs. si stiu cum e sa vrei sa stai cu cineva dar acel cineva nu iti acorda atentie in favoarea unui masinarii care ofera doar puncte castigatorilor si nu iubire si afectiune. stiu cum e ... din fericire am incercat pe tot posibilul ca in noua mea relatie sa nu existe asa ceva. si am incercat si inca incerc ca nu cumva istoria sa se repete si prietenul meu sa se simta cum ma simteam eu candva: in plus. si deocamdata reusesc. sa ma ajute Dumnezeu si sa ii ajute si pe toti cei care vor sa scape de acest "drog".
|
Calculatorul este un drog pentru cei ce nu stiu sa-l foloseasca...pe internet sunt si rubrici multe crestine,documentare religioase importante,frumoase,filme religioase frumoase,muzica religioasa,documentare de care doresti.Daca noi stam pe chat ,messenger mereu normal ca o sa ni se pare dependent.Pot spune ca si eu sunt dependent de calculator dar eu il folosesc cu pauze si cu scop,folos.O multime de lucruri interesante am gasit pe internet,si o multime de lucruri noi am aflat.Nu e chiar un drog.Dar cand uiti de Dumnezeu si ai doar calculatorul atunci trebuie sa fii inspaimantat.