În prealabil postat de sovidiu
domnule, hai sa va dezleg marea enigma pe care o tot o aburitzi...
Poi nimic mai simplu:
-sharpele s-a facut ca nu stie ca e rau sa nu-l asculte pe Dumnezeu
-femeia s-a facut ca nu stie ce i-a spus Dumnezeu lui Adam
-Adam s-a facut ca nu stie ca n-are voie sa manaince din respectivul pom si ca-i va fi rau daca maninca
Deci Sharpele Sacru, Eva si Adam s-au facut cu totzii ca nu stiu binele si raul, adica s-au facut ca ploua si ca sa-l afle, din moment ce nu-l stiau, au dat-o pe caterinca si au format prima adunare de ticaloshi sacrii. Apoi a venit Dumnezeu si i-a izgonit din Eden, sa se joace in alta parte de-a "pac-pac" si astfel s-a descoperit America, locatzie in care uneori s-a inventat jocul de-a hotzii si vardistii. Buun. Si apoi pana la Moise s-a tot intrebat Dumnezeu in sinea sa, daca o lege nu o poate tzine si deosebi omul, adica Adam si Eva, ce am sa ma fac cu cele 10 porunci, care dupa 2000ien si 2000en ani nici macar nu sunt pricepute ce am vrut de fapt cu ele? Iar apoi vazand Dumnezeu ca chiar asha stau lucrurile, mirat si oarecum descumpanit iarasi ii vine de se intreba in sinea sa, dar atunci pe prooroci, pe sfintzi si pe Iisus cum il vor pricepe? Iar cum ascultarea urmeaza in general priceperea, ori macar priceperea celor cu inima buna, a hotarat pentru sfarsitul lumii, ca o rezultanta a acestor observatzii, o cifra, ca o cere toata lumea, s-a gandit El exact la anul 203040e.n si ceva, care va fi exact momentul in care se vor asculta cele 10 porunci si se va incepe ascultarea desavarshita a domnului Iisus in inima si duh sfant de catre orice om de pe pamant. Deci rabdare, rabdare, rabdare cum zicea Clausemi.
Apropo, chiar daca doar mi-am inchipuit ca asha ar putea gandi Dumnezeu, din pacate nu suntem deloc departe de a-i indreptatzii o astfel de cugetare, eu, tu, el, ea, noi, voi, ei si totzi zeii care nu mai vor sa fie Zei. Ca doar si litara Z, daca ar fi urmata am putea atinge desavarsirea, caci ea ne duce spre Dumnezeu. Si apoi Dumnezeu ne-ar duce la litera t in imparatzia sa si toate ar fi minunate.
Dar din pactate ne facem mereu ca ... :sleep: si nu vrem sa vedem cat de minunata este litera Z provenita din N...
adica ce s-a intamplat atunci cu adam?
poi a venit litera A, si i-a dat lui Adam litera N, sharpele a zis ca a primit si SH odata cu N, si adam a mancat un qq ca oricum era "varza", si atunci a fost izgonit din Eden sa devina zZZz si iar ZzZZZzZ si abea apoi sa-si ia litera N inapoi care oricum i-a fost data odata, si peorma sa mai si primeasca niste SH, SHS si H... treaba grea domnule, fireshte.
acum ai priceput mq? s-au sa-ti mai explic odata?
|