View Single Post
Vechi 09.06.2009, 13:12:52
Adriana Cluj
Guest

Implicit Este o problema

Sunt in aceeasi situatie, nu stiu incotro sa caut. La biserica de care apartin, dupa arondarea sa zicem stradal, nu am tragere sa merg. pana nu demult apartinema de alta biserica si acolo m-am obisnuit sa merg, acolo ma simt bine la Liturghie. Am fost in multe biserici la sfintele slujbe si in multe imi place as merg, uneori daca aud ca urmeaza sa cuvanteze un anume parinte merg pentru a-l asculta, depinde, din diverse motive mai merg si la alte biserici la slujbe.
biserica la care obisnuiesc sa merg, unde m-am invatat, este o catedrala, unde merge multa lume, iar spovedaniile se fac oarecum pe banda, dar am nimerit si aici preot fata de care am putut sa vorbesc mai usor.
Altadata cand am avut un impas, am alergat la prima biserica ce mi-a iesit in cale, era in post si inca nu ma spovedisem, acolo am gasit un preot (desi nu era ora la care de obiecei este in biserica) si aveam o "urgenta", mi s-a parut un dar de la maica Sfanta ca tocmai atunci era acolo asteptand pe altcineva, acel preot mi-a spus ca de cate ori am nevoie de un sfat sa merg sa vorbesc si astfel am ajuns sa ma spovedesc la dansul. E departe fizic de parohia careia i-as apartine, dar am mers. Nu am un duhovnic al meu, si m-am spovedit la cine am gasit atunci cand aveam nevoie.
Poate ar trebui sa mai caut?

Citat:
Īn prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Intru toate sunt si eu de acord. Orice preot are har si orice preot poate savarsi Taina Marturisirii, insa din pacate, nu orice preot poate/stie vindeca sufletul ce vine la el.

Cauta un preot cu dragoste multa, cu smerenie si care a dobandit deja multa liniste, spre a ti le da si tie. "Cauta si vei afla." Daca preotii din parohie ar castiga sufletele cu dragostea lor, nu ar mai predica ramanerea credinciosilor in biserica in care slujesc ei.
Reply With Quote