View Single Post
Vechi 09.06.2009, 15:51:43
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit “Dumnezeul de la Noul Ierusalim” își șterge obrazul și-i amenință pe defăimători (I)

[COLOR=purple]7. Misterele Pucioasei: Noul Ierusalim[/COLOR] (Studiu independent despre fenomenul religios [COLOR=blue]NIP[/COLOR] -”[COLOR=blue]Noul Ierusalim[/COLOR] de la Pucioasa” )

[COLOR=purple]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa”[/COLOR][COLOR=purple] își șterge obrazul și-i amenință pe defăimători[/COLOR]
(Comentariu la Noua Evanghelie de la Pucioasa intitulată Cuvântul lui Dumnezeu”)

[SIZE=4]Dialog actual (la 19 dec 2007) atribuit lui Dumnezeu și Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiereul din Mira Lichiei[/SIZE]
[SIZE=4](Textul care urmează, transcris cu albastru, este extras din “[COLOR=blue]Cuvântul lui Dumnezeu de la Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae[/COLOR]” pe stil vechi, din 19 dec. 2007. Comentariile sunt cu litere de culoare neagră.)[/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue]– O, arhiereule [/COLOR](Notă *1: “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” i se adresează “Sfântului Nicolae”, dar simultan “Cuvântul Lui” este “auzit” și consemnat în scris la Pucioasa de către doi “prooroci ai [COLOR=blue]Noului Ierusalim[/COLOR]” , adică liderii pucioși Mihaela și Nicușor, care îl iau apoi, îl corectează gramatical și îl fac public pe Internet)[COLOR=blue] plăcut lui Dumnezeu pentru faptele credinței tale și ale milei tale înaintea Mea pentru om! Te-am ales peste oile Mele prin minunea tainelor cerești, tată, și iată, așa lucrez Eu azi prin poporul Meu cel ales [/COLOR](Notă *2: poporul ales sunt “creștinii de la Pucioasa”, numiți și “[COLOR=black]poporul Noului Ierusalim[/COLOR]”), [COLOR=blue]prin minunea cuvântului Meu [/COLOR](Notă *3: “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” vorbește sistematic și destul de des la Pucioasa, în ultimii 50 de ani, fie cu oamenii, pe care uneori chiar îi pomenește pe nume, fie cu “sfinții Săi” din ceruri și de pe pământ. Aceste texte se regăsesc selectiv – deoarece acelea care abordează subiecte mai incomode sau demascatoare nu sunt publicate – pe situl oficial al Noului Ierusalim ([/SIZE][SIZE=4][COLOR=#0000ff]www.noul-ierusalim.ro[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] )[COLOR=blue], care curge ca râul peste creștetul lui și îl spală și îl învață și îl lucrează pe el și îi dă Duh Sfânt. Așezați-vă, voi, sfinți plini de har, între poporul Meu cel ales [/COLOR](v. Nota *2) [COLOR=blue]prin harul Meu, între el și cei ce îl hulesc pe el prin cuvinte de batjocură[/COLOR] (Notă *4: Este vorba de aceia (preoți și mireni) care contestă în mod public această “minune”, considerând-o un fals meșteșugit – fabricat de către cei doi lideri locali ai acestor creștini, Mihaela și Nicușor, pentru a menține vie flacăra unei psihoze religioase începută în urmă cu cincizeci de ani – iar mișcarea lor religioasă o consideră o sectă naționalistă, pseudo-ortodoxă, schismatică, desprinsă definitiv din B.O.R.) [COLOR=blue]fără ca Eu să-i trimit pe aceștia să facă lucrare defăimătoare peste lucrarea cuvântului Meu! Îi voi descoperi pe ei ca și pe toți cei care au lovit până acum cu necredință și au defăimat pe poporul Meu. Eu, Domnul, locuiesc cu lumina și o voi trimite pe ea să-i scoată din întunericul sub care se ascund pe cei ce defaimă [/COLOR](v. Nota *4) [COLOR=blue]venirea Mea pe pământ[/COLOR] (Notă *5: La Pucioasa se consideră că “A Doua Venire A Domnului Pe Pământ”, proorocită în Apocalipsă, este tocmai această “coborâre a Cuvântului lui Dumnezeu, din ceruri”, care se petrece în zilele noastre, deoarece “Dumnezeul de la Pucioasa” este “Cuvântul”, deci “Cuvântul” respectiv este “Dumnezeu”, deci “Dumnezeu” este printre noi – mai precis, numai printre ei, printre cei de la Pucioasa) [COLOR=blue]cu milă și cu ajutor pentru om, căci cei ce s-au așezat păstori de oi de la ei înșiși și unii pe alții [/COLOR](Notă *6: Adică arhiereii și preoții din B.O.R.)[COLOR=blue], pe aceia nu-i doare inima de oi [/COLOR](Notă *7: Adică, ei slujesc cu nepăsare și fără dragoste de enoriași)[COLOR=blue], aceia nu au minte din cer [/COLOR](Notă *8: Ei nu recunosc și nu propovăduiesc mai departe “proorociile de la Pucioasa”, ci dimpotrivă, le desconsideră sau chiar le ponegresc )[COLOR=blue], ci au de pe pământ, și mintea lor este pământ [/COLOR](Notă *9: Ei predică doar din mintea lor și din cărțile de teologie, fără asistența supranaturală a “Duhului Sfânt care lucrează prin Cuvântul de la Pucioasa”)[COLOR=blue], ca și fapta lor, chiar dacă ei cunosc Scripturile și zic că știu să le tălmăcească pe ele ca niște cunoscători ale lor. Eu, Domnul, Mă voi atinge de ei și le voi da după faptele lor și-Mi voi șterge obrazul [/COLOR](Notă *10: De acum, “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” nu mai acceptă să întoarcă și celălalt obraz, așa cum îi învăța El pe oameni în vremea petrecerii Lui pe pământ, ci promite o răzbunare binemeritată față de cei hulitori ai “Cuvântului” și ai primitorilor acestuia, cei doi “prooroci” pucioși Mihaela și Nicușor. Toți hulitorii vor fi blestemați și nimiciți, așa cum s-a proorocit în Vechiul Testament ( v. [COLOR=#993300]Zaharia[/COLOR][COLOR=#993300], cap.5[/COLOR])[COLOR=blue], căci furul este fur și nu știe să fie cinstit, căci este fur, dar Eu voi merge în casa furului și voi nimici fărădelegea lui, și orice fur va fi nimicit, după cum este scris [/COLOR](Notă *11: Aici este reprodusă cu iz de amenințare la adresa preoților și arhiereilor, care sunt asimilați cu furii de cele sfinte, o proorocie a Vechiului Testament[COLOR=#993300] (Zaharia, 5,3[/COLOR] : [COLOR=#993300]“Și el mi-a tâlcuit: "Acesta este blestemul care se răspândește peste fața a tot pământul, căci orice fur va fi nimicit de aici și orice om care jură strâmb va fi pierdut".”[/COLOR])[COLOR=blue] Amin. [/COLOR][/SIZE]