View Single Post
Vechi 09.06.2009, 16:10:22
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Iustin Parvu ne spune de cat de corupti si mincinosi si satanizati sunt politicienii, dar se face ca uita ca BOR insasi a spus ca nu vede nici o problema in actele biometrice! De ce nu ia atitudine pana la capat? De ce nu ne spune despre Sinod cum a fost indracit de-a luat decizia gesita? Daca era de acord cu Sinodul nu mai avea iesirile astea milenariste.
Omule,cam "indraznet" zici.Pai cum sa spuna Pr Iustin despre atitudinea BOR?Esti copil! Le e frica si de umbra lor,preotilor ,de SINOD.Habr n-ai cit se sfadesc ei acolo in SINOD,mai rau ca la usa cortului,pt BUCATA lor.Cine-a prins un scaun caldicel ,vrea unul fierbinte.Nu mai au coloana vrtebrala preotii,pt ca i-a prins lacomia de bani si de parohii bine-cotate.Cea de la Petru-Voda,prin pr Iustin,sau ,ma rog,Pr Iustin,prin locul respectiv,adica Petru-Voda,nu duce lipsa de nimic.Si chiar daca ar vrea sa spuna ceea ce-l deranjeaja ,fii sigur ca i s-ar inchide gura.E cenzurat,caci altfel ar avea el multe de spus,dar prefera sa taca.
Personal nu ma strofoc ,in legatura cu CIP-urile astea.Poate sint eu asa mai nepriceputa,mai ...superficiala.Personal ,cred ca se face prea mult tam-tam .Ceea ce este de facut :SE VA FACE! Sa nu uitam: NIMIC NU SE FACE FARA STIREA LUI DUMNEZEU!Asa ca,cu sau far voia noastra ....Putem manifesta la nesfirsit,putem iesi in strada cit de multi,niciodata nu vom fi destui....
Codul de Bare (existent in orice produs pe care-l cumpar de la market,si de care nu ma pot lipsi,pt simplu motiv ca nu pot tine un post negru prelungit) nu m-a impiedicat sa fiu in prezenta lui Dumnezeu.Asa ca nu cred ca ma va impiedica acel CIP...
Reply With Quote