View Single Post
Vechi 17.01.2007, 16:13:44
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de maria55
Drumul "batatorit" de care voiam sa spun nu exista , pentru ca " Imparatia lui Dumnezeu se ia cu asalt " si fara lupta nu se cistiga .
E plin de obstacole din cele mai mari si lupta trebuie s-o duca fiecare .
A te ghida dupa invatatura Bisericii e normal daca esti crestin , dar trebuie inteles ce inseamna Biserica in adevaratul sens al cuvintului .
Biserica pe care a cladit-o Hristos " pe aceasta piatra " nu e una care se impiedica de baba care mi-a luat scaunul , (atentie ca si ele sint creatia lui Dumnezeu ) ,nici de preotul care a cazut in sant , sau poarta numai haina ,sau predica care ma plictiseste din cale afara , asa cum incearca unii sa o descrie .
E Biserica sustinuta de adevaratii slujitori cu inima , prin lucrarea Duhului Sfint .
Ca s-o intelegem deplin trebuie sa ne dezvoltam si noi spiritual.
Deocamdata atit ,
"daca nu am dragoste nu am nimic" .
Draga MAria, stiu la ce te referi si simt din plin aceasta lupta. Dar pentru a vedea pericolele si a le trece cu bine, ii avem pe Sfintii Parinti, care inaintea noastra au parcurs acest drum si ne invata din propria lor experienta. Citind ceea ce au scris ei, fiecare vede ca nu e nici primul si nici unicul, care se confrunta cu problemele respective. Eu am gasit mare alinare vazand ca au fost oameni care au biruit in incercarile lor. Drumul fiecaruia este unic, dar una este firea omeneasca si una mantuirea.
In rest, precum zici, cine se va pierde in amanunte lipsite de importanta, nu va mai avea timp pentru cele importante.
Reply With Quote