09.06.2009, 20:09:49
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
|
|
“Dumnezeul de la Noul Ierusalim” își șterge obrazul și-i amenință pe defăimători(III
[SIZE=4][COLOR=blue]O, copii din porți[/COLOR] (Notă *15: Este vorba de cei doi lideri “sfinți” care “stau la cârmă” la Pucioasa: Mihaela Tărcuță și Nicolae Nedelcu. Aceștia pretind că “aud” Cuvântul lui Dumnezeu și-l consemnează pe niște caiete. Ei sunt considerați de către adepții lor, după caz, că sunt: Frați, Preoți, Păstori, Arhierei, Prooroci, Călăuze, Cârmaci, Învățători, Fii ai lui Dumnezeu, Soli ai lui Dumnezeu, Porți ale Cuvântului Lui care “[COLOR=blue]coboară la iesle[/COLOR]”. Unii merg mai departe cu convingerile personale, considerându-i în sinea lor pe cei doi că ar putea fi Însuși Dumnezeu întrupat a doua oară pe pământ, dar fără să aibă curajul de a mărturisi asta cu voce tare și, prin consecință, fără să li se închine acestora în mod public – o fac doar în inima lor. De altfel, este greu de înțeles de ce ar fi fost nevoie de o nouă întrupare a lui Hristos în două persoane și de ce nu era de ajuns doar una)[COLOR=blue], să vină poporul să se curețe de sine [/COLOR](Notă *16: Este vorba de chemarea creștinilor la o “spovedanie” colectivă, în fața celor doi lideri pucioși, care să pronunțe apoi iertarea lor de păcate) [COLOR=blue]și să-i dau iertare și împăcare și iubire, și să fie precum în cer, așa și pe pământ în mijlocul poporului Meu, căci Eu sunt Cel ce-l păstoresc pe el, fiindcă îi sunt Păstor. Amin. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]O, poporul Meu, învață-te să fii păstorit și îngrijit, tată. Din zi în zi mai mult învață-te cu cârmă[/COLOR] (v. Nota *15) [COLOR=blue]peste toate clipele tale, și stai în duhul umilinței sfinte, și iarăși Eu te voi povățui pe tine[/COLOR] (Notă *17: “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” își anunță dinainte următorul “[COLOR=blue]Cuvânt[/COLOR]” al Său) [COLOR=blue]pentru Mine, căci cel ce crede în Mine nu va muri niciodată, ci va fi viu și va lucra faptele vieții, și viața îl va iubi pe el și se va dărui lui. [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue] [SIZE=4]Eu sunt Păstorul Cel bun și intru și ies pe ușă, căci cel ce sare pe aiurea, acela este fur, dar Eu vin la oi ca să aibă ele viață și să aibă din belșug. Amin. [/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]Pace poporului Meu [/COLOR](v. Nota *2) [COLOR=blue]care învață de la Mine viața! Amin, amin, amin. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]19-12-2007[/COLOR](Notă *18: Textul este extras din “[COLOR=blue]Cuvântul lui Dumnezeu de la Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae[/COLOR]” pe stil vechi, din 19 dec. 2007. Sursa: [COLOR=#0000ff]www.noul-ierusalim.ro[/COLOR] )[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][SIZE=4]Anca Estera [/SIZE][/COLOR]
[COLOR=purple][SIZE=4]4 februarie 2008[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR][/SIZE]
|