View Single Post
Vechi 09.06.2009, 22:31:58
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
[COLOR=black]Și iată, avem un exemplu viu sub ochii noștri. Abordând topicul “[/COLOR][COLOR=black]Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=black]” mai întâi din curiozitate, mai apoi cu interes, apoi cu patimă și încrâncenare, un semen de-al nostru pe nume Vsovi, care se pretindea a fi “ortodox din BOR”, a ajuns în doar câteva luni de zile să fie apologet înflăcărat al acestei secte neoprotestante deghizată în “ortodoxă”. [/COLOR]
La aproape 1000 de postari, care mai de care mai lunga si colorata, e putin complicat pentru cineva sa urmareasca aceasta polemica nasfarsita dintre voi doi. Eu nu inteleg cum de-ati investit voi atata timp pe un asa subiect... Mie mi se pare normal ca forumistii au stat deoparte si v-au lasat sa va desfasurati in voie in coltul vostru ezoteric...

Si eu il compatimesc pe domnul V. pentru calea pe care a apucat-o. Nu stiu mare lucru despre subiectul asta trist, insa pot sa dau un verset in care spune asa:

"Iar partea celor fricoși și necredincioși și spurcați și ucigași și desfrânați și fermecători și închinători de idoli și a tuturor celor mincinoși este în iezerul care arde, cu foc și cu pucioasă, care este moartea a doua."

Deci aveti grija, paziti-va de foc si de pucioasa...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote