View Single Post
Vechi 10.06.2009, 00:15:20
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu sunt in masura sa fac pe avocatul evreilor deoarece nu le cunosc foarte bine perspectiva lor in legatura cu Hristos. Ce stiu insa este ca ei ignora complet ce s-a scris dupa VT .

Sa nu uitam totusi ca evreii ramin poporul ales, orice s-ar spune, si continua sa se roage la ACELASI DUMNEZEU ca si noi adica Dumnezeul lui Avraam!

Citatele tale sunt de ordin general si se pot aplica si ortodocsilor cu numele!...care exista din abundenta nu numai triburilor iudaice din chibutzyri, intelegi?

Uite de exemplu:

"39. Și aceasta este voia Celui ce M-a trimis, ca din toți pe care Mi i-a dat Mie să nu pierd nici unul, ci să-i înviez pe ei în ziua cea de apoi.
40. Că aceasta este voia Tatălui Meu, ca oricine vede pe Fiul și crede în El să aibă viață veșnică și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi. " (Ioan 6: 39-40)

Da, un evreu respectuos fata de crestini va zice ca da hristos va va invia pe voi crestinii insa pe noi ne va invia DIRECT Dumnezeu cu care suntem pe "linie" de cind este lumea.
Daca tinea cu totdinadinsul sa ne lamureasca ca Hristos este Messiah, cu siguranta ca o facea si nu o lasa la latitudinea noastra de oameni care gresesc si sunt cufundati in pacat. Pentru ei Dumnezeul lui Isaak si Iacob continua sa vorbeasca cu ei si sa-i ierte de pacate.
Pe noi prin Hristos, cam asta este
Evreii spun:
Ce stie omul? din pacate nu multe! si suntem supusi greselii.

Daca l-am ruga pe Prof/Decanul facultatii de la Cluj de la Generalitati poate ar putea el sa ne prezinte punctul evreiesc de vedere al reunificarii cu Dumnezeu la Judecata
Reply With Quote