Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Am avut acum un an o salata verde in curte de care am uitat si cind au venit gerurile de -18 C am dat de ea. Cind am pipait-o nu-mi venea sa cred ca nu a inghetat. Sincer am crezut ca am de a face cu o planta extraterestra. Chiar si cind s-a reintors caldura tot asa era. acum vad ca si iarba si multe alte flori nu mai ingheata
Este infricosator ce se intimpla cu OMG-urile
Porumbul cica are gene de purcelus, asa ca vegetarienii doar cred ca maninca vegetale
|
Nu cred ca are treaba cu OMG, modificarile genetice nu se transmit de la o specie la alta, din cate stiu doar 3 specii sunt "antinse" pana acum de modificarile genetice: soia, porumb si parca si cartoful.
Restul sunt "ajutate" sa creasca, reziste, etc. cu tot felul de combinatii chimice, nu sunt modificari genetice, in orice caz nu ajunge la ce creste la tine in curte.
Nasol e ca modificarile genetice sunt "infectioase" in sensul ca daca tu cresti o planta nemodificata genetic iar vecinul tau de peste deal la 20km creste una modificata genetic, fara doar si poate productia ta va fi modificata genetic din cauza polenizarii si daca cei de la Mosato descopera ca n-ai cotizat la ei, o sa te acuze de furt si poti pierde recolta si chiar ferma, cum s-a intamplat nu de putine ori in SUA.