View Single Post
Vechi 17.01.2007, 22:10:02
Luly Luly is offline
Member

Data înregistrării: 23.11.2006
Implicit

Nu am nimic de adaugat la cele spuse de ory. Ii multumesc pe aceasta cale pt interventiile bune pe care le-a avut (pana in acest moment) pe acest topic.

Citand dmb:

"Eu nu ma leg de ei pina in momentul in care mi se spune ca a fii ortodox este o gresala. Atunci nu mai pot si nu am dreptul sa tac."

Asa cum tu nu mai poti sa vezi si sa asculti afirmatii cu privire la actuala tendinta a BOR si nu mai poti sa taci, la fel simt si eu cand cineva spune ca noi suntem o Biserica schizmatica, eretica si ca nu suntem ortodocsi:hmmm:. Eu nu am afirmat si nu voi afirma niciodata ca a fi ortodox e o greseala, numai ca trebuie sa cercetezi, sa vezi si sa alegi ce fel de ortodox vrei sa fii: cel care pastreaza adevaratele randuieli ale Sf. Parinti sau cel care accepta noi tendinte in ortodoxie venite din partea celor care sunt considerati eretici inca din 1054.

Din surse sigure am aflat ca numerosi mireni, dar si clerici, stiu adevarul cu privire la Biserica Ortodoxa pastratoare a randuielilor SF Parinti si a calendarului iulian, dar si cu privire la tendintele actuale ale BOR. "Dar, nu am ce face... daca asa merge lumea..." afirma majoritatea. S-a ajuns ca omul sa se ghideze dupa lume si nu dupa cel mai important scop al unui crestin, mantuirea sufletului.