View Single Post
Vechi 10.06.2009, 17:13:37
dianaradoi dianaradoi is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.05.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Asa cum?

Cand ai sa auzi ca "un copilas" a facut rost cu baza de date cu evidenta populatiei unei tari, atunci mai vorbim.
Iar din punctul asta de vedere, actele de identitate ACTUALE sufera de adevarate probleme, practic cineva care are o copie xerox la buletinul tau si un specimen de semnatura, cu ajutorul unui functionar corupt poate pretinde fara probleme ca esti tu, iti poate vinde casa si masina fara probleme si da, in contextul acesta introducerea actelor electronice de identate ar putea rezolva anumite probleme DACA sunt implementate corect, ceea ce nu cred ca este cazul, interesul este ca niste bani sa fie cheltuiti si atata tot.

In ceea ce priveste datele de pe pasaport, ele sunt facute pentru A FI CITITE, intrebarea este in ce conditii pot fi citite, facem pariu ca daca eu nu vreau matale nu le poti citi indiferent cu ce aparatura vii si o plimbi pe langa buzunarul meu?
am vazut eu baza de date a cetatenilor din bucuresti...cnp si adresa...deci??? acuma crezi??

aaa...si nu era la politie! politia romana are un program cu baza de date a tuturor cetatenilor. si acel program a fost hackerit. si astfel a ajuns in calculatorul unei cunostinte ale mele....deci, se poate!
Reply With Quote