Citat:
În prealabil postat de florinbrasov0
Sa nu incerci sa interpretezi cum iti convine ce zic eu ca sa ma contrazici. Intr-adevar, recunosc faptul ca nu am fost coerent in ceea ce am zis si am rectificat.
euftalia pomenea ceva de isterie. Daca medicul iti zice ca ar trb sa faci asta neaparat, te duci si vorbesti si cu duvovnicul.
Adevarul e ca nu stiu daca masturbarea este necesara ptr tratarea vreounei afectiuni. Eu am citit mai demult pe un site ortodox lucrul asta.
|
Inteleg ce spui, dar astazi trebuie sa pui sub semnul indoielii si ceea ce spune medicul. (Daca stau sa ma gandesc ca homosexualitatea, de ex., a fost considerata mult timp afectiune psihica, iar astazi este "normalitate", nu vad de ce nu ar exista si medici care sa considere masturbarea necesara. Ca fapt divers, mi s-a intamplat sa discut cu psihologi ABSOLUT CONVINSI ca omul sufera afectiuni psihice si fizice daca nu are o viata sexuala, adica: abstinenta sexuala dauneaza sanatatii. Nu vad de ce medicii nu ar recomanda astfel de practici, daca astazi viciul a devenit astazi normalitate)