View Single Post
Vechi 11.06.2009, 10:36:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trandafir_Alb Vezi mesajul
Foarte bine, cauta atunci informatii care exista si in "exteriorul" acestui forum si vezi ce iese. Doar nu te obliga nimeni sa crezi ce se scrie aici.
Pai tocmai, nici nu cred si sfatuiesc si pe altii sa faca la fel, sa nu ia drept bun orice pretinde a fi "informare" fara a oferi nici un fel de dovezi doar prejudecati.

Citat:
Anonim inseamna sa nu treci nicio informatie cand semnezi, faptul ca nu se verifica, zic eu, nu intra-n sfera acestui cuvant. Eu nu compar o astfel de petitie cu mesajele care circula pe messenger. Pentru a o semna nu primesti niciun leu, o semnezi daca crezi in ceea ce vrea ea sa impiedice.
Faptul ca aceasta semnatura nu implica nici o responsabilitate intra in sfera "dar de ce sa nu semnez? sa fie..POATE e adevarat, ca n-am nimic de pierdut".
Asta nu reprezinta o pozitie sau o opinie.

Citat:
Insemna, ca ar fi avut efecte negative.
Deci, nu exista victime dar exista efecte negative. Ca sa vezi ce gandire stralucita, ce logica superba..

Citat:
Cauta in codex elemente care infirma ceea ce cred "dezinformatii" cu care trebuie tu sa te lupti pe aici.
Ai auzit de zicala cu nebunul care arunca piatra in balta si 10 intelepti se chinuie sa o scoata?

Ei bine, vremurile pe care le traim sunt mult mai TRAGICE, 10 nebuni arunca cu pietroiul in balta si DACA se mai gaseste un intelept sa o scoata.

Dar cred ca e mai bine ca inteleptul sa stea deoparte si sa sfatuiasca si pe altii sa faca la fel.

Citat:
..si asta tot nu inseamna ca esti in razboi cu persoanele cu care discuti.
Depinde cum intelegi tu "razboiul". Daca e o confruntare de idei e bine. Daca e una de orgolii si ambitii nu e bine.

Citat:
Ahm, numai ca la mine comoditatea se traduce prin SERVICI si asta ma cam impiedica sa stau ore-n sir sa citesc tratate despre codexuri si sa stau sa-ti dau tie explicatii amanuntite.
Pai normal, timp este doar de copy/paste.
Ce ai de pierdut daca raspandesti o minciuna?
Nimic, Internetul iti da posibilitatea asta.

Citat:
Nu sunt nici nutritionist, nici medic ca sa vin cu afirmatii proprii, adica altele decat de pe diferite site-uri si legi. Daca as spune ca alimentul X e nociv c-asa mi se pare mie, fara sa pun macar un link atunci s-ar numi ca te DEZINFORMEZ.
Haha, esti amuzanta tare, argumentul "link".

"link" unde se afla tot unul care la fel pune niste "link" -uri copiate de undeva in care se fac aceleasi afirmatii nedovedite si justificate tot prin "link" la informatii la fel de "verificate" dar justificate prin "link" la un site asemanator, si tot asa pana eventual te intorci la unul din "link" -urile precedente si asa s-a incheiat si seria "dovezilor" si a "justificarilor".

Asta se cheama pasarea responsabilitatii si ascunsul dupa deget, sport tare indragit si practicat acolo unde nu exista caracter.
Fara suparare.

Citat:
Imi asum critca in cazul in care va fi dovedid clar ca acest codex respectiv legea organismelor modifcate genetic nu contribuie decat la mentinerea sanatatii ori, numai titlul legii te pune pe fuga...
Critica? Dar consecintele? Daca iei o perna, o desfaci, si arunci penele in vant, poti sa le mai strangi pe toate chiar numai o ora mai tarziu??

Citat:
Logic ca MAI MULTE site-uri afirma acelasi lucru, daca ar fi altfel atunci ar trebui sa ti se para ciudat, atunci ar trebui sa ma acuzi ca vreau sa incurc lumea.
NU conteaza cat de multe sunt daca sunt ACELASI GEN sau genuri asemanatoare
Adica din alea cu "teoria conspiratiei", "antiglobalism", "masonerie", "dezvaluiri cutremuratoare", etc.

Citat:
In toata discutia asta nici tu nu m-ai convins ca e 100 % gresit ceea ce cred eu, cu absolut nimic....
Chiar nu am timp sa-ti dovedesc ca anumite afirmatii sunt facute aiurea desi gasisem la un moment dat dovezi pentru o parte din ele, ideea era sa vezi tu (DACA POTI) ca postezi afirmatii si NU DOVEZI.

Dar ma rog, poate nu avem acelasi sistem de valori, poate unora li se pare normal sa functioneze ca un fel de releu de copy/paste fara sa filtreze sau sa analizeze ce transmit si poate vad si o virtute in asta.

Eu nu gandesc asa.

Citat:
În prealabil postat de Trandafir_Alb Vezi mesajul
Eh, da sigur, asa putem compara si cu tona de chimicale pe care cei mai multi o au prin casa si cu fumul de tigara etc. Am dat exemplul vitamiei C pentru ca mi s-a parut incredibil si atat.
Mie nu mi se pare incredibil pentru societatea in care traim unde se cauta mancaruri cat mai sofisticate si gustoase, nu sanatoase.

Citat:
Hai prin Timi sa vezi cum zboara elicopterul pe ici pe colo imprastiind "substante dubioase" (ca, deh, pentru insecte si tantari, pacat ca printre insecte se numara si albinele, ca tot se vorbea de ele mai sus) si garantat nu o fac GRATIS.
Asta se face de obicei in zona oraselor sau unde exista balti, mai putin sunt albine prin locuri din astea.
Iar daca sunt ..riscurile civilizatiei.
Un risc care tu ca om ti-l asumi zi de zi traind intr-un oras poluat, mancand mancare poluata, conservata, prelucrata, etc.

Citat:
Evident ca e exagerata partea cu imprastiatul substantelor cu scopul de a distruge tot ce-i verde, iuuu! dar chiar tre' sa pun ATENTIE: EXEMPLU EXAGERAT inainte?? Vreau sa scot in evidenta folosirea exagerata a chimicalelor in ORICE, chiar nu putem trai fara ele??!! (nu te chinui sa raspunzi)
Da, trebuie nu de alta dar unii chiar cred enormitatile pe care le afirma iar altii chiar le iau in serios ca adevar adevarat..

Exagerata? Unde scrie exagerata?
Ba sigur ca putem trai dar nu stiu daca ti-ai mai permite sa cumperi mancarea care la costuri "ecologice" probabil nu ti-ai mai permite decat sa maninci o data pe zi.

Nu asta este problema, problema este ca mancarea sa fie etichetata ca si continut si provenienta ca omul sa poata alege (daca isi permite..).
Reply With Quote