View Single Post
Vechi 11.06.2009, 15:02:41
strajeru's Avatar
strajeru strajeru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru strajeru
Implicit

Mai Adrianopol daca tot esti atat de ,,inradacinat'' in adevarurile Sfintei Scripturi(ca toti sectantii de altfel)cum se face ca voi intre voi nu va intelegeti:adventistii tin sambata,penticostalii vorbesc in ''limbi ceresti''(bolboroseli fara inteles care pot fi talcuite doar de prooroci,insa daca te duci cu acele bolboroseli inregistrate la alti prooroci penticostali dau alta traducere :)))) ),iehovistii sunt cu unu iehova(aia se mai si numesc studenti in biblie atat de priceputi sunt :)) ).
Deci cum se face ca fiecare dintre voi desi toti va bazati pe un singur principiu :Sola Scriptura, aveti alte adevaruri(mincinoase) fiecare ?
Inainte de a-mi raspunde la intrebare intra pe alte topicuri infiintate de mine sau de alti prieteni de pe forum si studiaza istoria fiecarei secte:cum a aparut,ce dogme promoveaza...etc.(vezi ca istoria sectelor nu o gasesti in Biblie,oricat de mult te-ai chinui tu sa studiezi despre asta,si crede-ma ,chiar daca o sa te adancesti si mai mult in studiul Sfintei Scripturi nu o sa ai vreo revelatie de Dumnezeu despre acest subiect ).
Si daca tot studiezi spune-mi despre ce secta crestina se vorbeste in Noul Testament ? Nu-ti dau niciun indiciu,pt ca tu fiind foarte zelos in studiu cred ca deja stii care este aceea,deci nu-ti ramane decat postezi raspunsul :) Succes :)
Reply With Quote