Mai Adrianopol daca tot esti atat de ,,inradacinat'' in adevarurile Sfintei Scripturi(ca toti sectantii de altfel)cum se face ca voi intre voi nu va intelegeti:adventistii tin sambata,penticostalii vorbesc in ''limbi ceresti''(bolboroseli fara inteles care pot fi talcuite doar de prooroci,insa daca te duci cu acele bolboroseli inregistrate la alti prooroci penticostali dau alta traducere :)))) ),iehovistii sunt cu unu iehova(aia se mai si numesc studenti in biblie atat de priceputi sunt :)) ).
Deci cum se face ca fiecare dintre voi desi toti va bazati pe un singur principiu :Sola Scriptura, aveti alte adevaruri(mincinoase) fiecare ?
Inainte de a-mi raspunde la intrebare intra pe alte topicuri infiintate de mine sau de alti prieteni de pe forum si studiaza istoria fiecarei secte:cum a aparut,ce dogme promoveaza...etc.(vezi ca istoria sectelor nu o gasesti in Biblie,oricat de mult te-ai chinui tu sa studiezi despre asta,si crede-ma ,chiar daca o sa te adancesti si mai mult in studiul Sfintei Scripturi nu o sa ai vreo revelatie de Dumnezeu despre acest subiect ).
Si daca tot studiezi spune-mi despre ce secta crestina se vorbeste in Noul Testament ? Nu-ti dau niciun indiciu,pt ca tu fiind foarte zelos in studiu cred ca deja stii care este aceea,deci nu-ti ramane decat postezi raspunsul :) Succes :)
|