Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pai tocmai, nici nu cred si sfatuiesc si pe altii sa faca la fel, sa nu ia drept bun orice pretinde a fi "informare" fara a oferi nici un fel de dovezi doar prejudecati.
|
...prejudecati pe care le insiri si tu aici, fara vreun citat macar al vreunui cunoscut si priceput om de stiinta, medic, ce doresti tu, care sa lamureasca problema codexului/legii organismelor modificate genetic (cu toate ca nu stiu ce ar mai fi de lamurit aici, numai titlul spune tot).
Citat:
Faptul ca aceasta semnatura nu implica nici o responsabilitate intra in sfera "dar de ce sa nu semnez? sa fie..POATE e adevarat, ca n-am nimic de pierdut".
Asta nu reprezinta o pozitie sau o opinie.
|
O alta solutie ar fi care? Sa ne mergem fiecare sa batem pe la usile ministerelor si sa ne exprimam nemultumirea?
Citat:
Deci, nu exista victime dar exista efecte negative. Ca sa vezi ce gandire stralucita, ce logica superba..
|
Exista victime, nu urmaresti stirile? Daca nu ar fi existat victime (adica decese) ar fi existat efecte secundare negative GARANTAT. Ca sa vezi ce interpretare geniala...
Citat:
Ai auzit de zicala cu nebunul care arunca piatra in balta si 10 intelepti se chinuie sa o scoata?
Ei bine, vremurile pe care le traim sunt mult mai TRAGICE, 10 nebuni arunca cu pietroiul in balta si DACA se mai gaseste un intelept sa o scoata.
Dar cred ca e mai bine ca inteleptul sa stea deoparte si sa sfatuiasca si pe altii sa faca la fel.
|
Dragul meu, daca ai fi fost intelept te-ai fi abtinut de la bun inceput sa postezi aici.
Hai sa-ti mai spun ceva: apare o problema/idee noua/lege etc., este facuta publica si apoi lumea alege , sa o rezolve sau sa nu o rezolve, sa o accepte sau sa nu o accepte, sa creada sau sa nu creada, NIMIC din ce alege omul sa faca nu e interzis, deoarece, ghici ce? ESTE LIBER SA O FACA. Ca tie-ti plac de exemplu merele si nu perele, nu inseamna ca perele nu sunt bune, ca trebuiesc scoase de pe piata.
In acest caz, tu ai ales sa vezi partea cu " sunt mai bune legumele modificate genetic decat cele stropite cu pesticide", eu am ales sa o vad pe cea cu " nu-i buna nici aia cu modificatul, nici aia cu pesticidele, adica hai frate sa vedem cum putem sa pastram mediul inconjurator asa cum il stim si nu sa vedem cum putem sa adaptam inclusiv alimentatia noastra la el".
Citat:
Pai normal, timp este doar de copy/paste.
Ce ai de pierdut daca raspandesti o minciuna?
|
Auzi la el! Are "ditamai" legea in fata si el zice ca-i minciuna...Aline, esti stresat?
Parca te-am mai rugat sa te abtii de la astfel de concluzii radicale pana nu cunosti persoana mai bine si esti convins ca asta face de obicei: minte... sau?
Citat:
Nimic, Internetul iti da posibilitatea asta.
|
Asa cum iti da si tie posibilitatea sa despici fiecare fraza-n mii de bucati fara sa spui de fapt ceva concret si sa dovedesti clar ceea ce sustii.
NU-ti plac link-urile, da-ne niste citate, carti, reviste de specialitate care dezbat problema aceasta.
Citat:
Haha, esti amuzanta tare, argumentul "link".
Asta se cheama pasarea responsabilitatii si ascunsul dupa deget, sport tare indragit si practicat acolo unde nu exista caracter.
Fara suparare.
|
Pacat numai ca nu stii ce e ala un caracter ca altfel nu ai aduce asa acuzatii unei persoane despre care nu stii nimic.
NU e ascuns dupa deget, e o realitate locul asta de munca care-mi fura aproapte toata ziua. Cui am pasat responsabilitatea?
Citat:
Chiar nu am timp sa-ti dovedesc ca anumite afirmatii sunt facute aiurea desi gasisem la un moment dat dovezi pentru o parte din ele,
|

Nu ai timp... Imi dai voie sa te citez? Sau imi ceri vreo taxa pentru drepturi de autor? Ah, ce mai conteaza, o persoana fara caracter ar face asta oricum, deci: "asta se cheama pasarea responsabilitatii si ascunsul dupa deget, sport tare indragit si practicat acolo unde nu exista caracter.
Fara suparare"
Faci exact ceea mie-mi reprosai...
Citat:
Dar ma rog, poate nu avem acelasi sistem de valori, poate unora li se pare normal sa functioneze ca un fel de releu de copy/paste fara sa filtreze sau sa analizeze ce transmit si poate vad si o virtute in asta.
|
Repet, deja am obosit, sa faci astfel de afirmatii DUPA ce omul vine si spune: ce-mi place sa ma iau dupa altii, sa nu gandesc singur, sa imprastii informatii false, bla bla.
Cum poti afirma ca UNII ASA FUNCTIONEAZA dupa 3-4 subiecte dezbatute? Pe ce te bazezi?
Faptul ca unii se impotrivesc cu vehementa unor decizii luate pentru ei numai ca asa cere UE nu inseamna ca nu trebuie luati in seama, dar nici ca trebuie urmati orbeste. Care parte nu o intelegi?