Daca va este dor de atmosfera din tarisoara noastra, de taranii nostri ce-si poarta cu mandrie costumul popular dumineca la biserica, priviti fotografiile de mai jos.... Sant facute acum cateva zile

intr-un orarecare oras din Bucovina... intr-o zi de duminica. Caprioara am gasit-o la o manstire..o hraneau 2 maicute.
Asa cum am scris si la topicul "Tara mea", tara pentru mine inseamna inima.
Patriotismul nu inseamna sa ramaii aici (daca ai posibilitatea sa pleci si doresti sa o faci) ci sa nu-ti renegi NICIODATA originile. A fi patriot inseamna sa-ti porti cu demnitate obarsia de roman, indiferent unde esti si ce faci. Daca suntem facuti hoti, dovediti voi cei din diaspora ca avem si Oameni de nadejde nu doar tigani si cersetori. Cat despre dorul de Acasa....daca inima este in armonie cu tine insuti (Constiinta) esti fericit oriunde ai fi. Sarac...bogat...in Romania sau in China... in Islanda...sau in Afganistan...in baraca sau in palat..vei fi fericit...Pentru ca nu locul (tara) aduce pacea, fericirea.. ci Hristos si Maicuta Domnului. Iar cel ce poarta pe Stapana in inima poarta cu sine intreg Cerul. Unul ca acesta nu mai poate fi trist..nici dor nu-i mai poate fi.. pentru ca Acasa e chiar in inima sa..trebuie doar sa se adune pe sine acolo..sa taca.. sa asculte..sa primeasca.