View Single Post
Vechi 11.06.2009, 20:12:00
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Fani aici chiar ca poti sa ma crezi pe cuvint, deoarece eu urmaresc stirile in direct din Rusia si am cunostinte
NU UITA NICI O CLIPA ca ceea ce vezi tu DE ACOLO este EDITAT tocmai de cei care au pierdut teritoriul predatorial de care beneficiau pina nu demult. ACUM SUNT CU TOTII PE LA GRANITE SI LATRA IN COR incepind cu berezov..ski.

In Romania de ex, acesti predatori programati de portocalii de pe la voi de la Bruxelles, acum sunt bine merci in politica, nu i-a dat nimeni afara, continua sa opereze in liniste, au lanturi de Mall-uri si Echipe de fotbal

Stii tu oare in cve categorie de pacat se afla neplata salariilor la lucratori?
Eu nu am sursa de informatie numai presa de aici, ci si peroane de acolo, si din Bielorusia, care traiesc pe pielea lor sistemul. Sunt ziaristi arestati ca scriu ceva impootriva puterii, menifestanti arestati, batuti...
Iar despre situatia bisericii in Rusia iar stiu de la martori, si de la cum se comporta aici in vest: ca o putere imperialista.

In fine, hai mai sa nu intram aici in politica aici, ca nu mai iesim. Este totusi departe de subiect