View Single Post
Vechi 11.06.2009, 20:12:59
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Depinde. Prefer sa ma uit in sus sa vad ce mai e in copacul respectiv.
Poate arunca cineva cu pere din el pentru ca are tot interesul ca lumea sa creada ca marul e de fapt par..
F bine...dar vezi ca astia se camufleaza bine,nu uita sa porti tot timpul cu tine o scara,ca sa te urci in par si sa-l dibuiesti pe musteriu.
Am auzit ca si in nori s-ar putea sa fie unii ascunsi cu o stropitoare...poti sa inchiriezi un mic avion gen Aviasan ...si eu il folosesc cind imprastii DDT peste ecumenisti.

Citat:
Chiar n-am vazut astfel de cazuri. Sa implanteze cineva ceva cuiva, MUSAI in mana dreapta. In frunte, nici atat.
Nici unul din cazurile de implanturi invocate cu atata foc de ortodcsii nostri in baza vizualizarii de filmulete pe youtube si citirea de bloguri aburitoare nu arata implanturi facute in acest scop.
Plecind de la cele scrise de tine...s-ar putea ca intr-o buna zi sa ne intrebi de ce credem in Dumnezeu si sa ti-L aratam...ca daca nu,sintem rataciti pesemne.

Tu sigur nu ai fi facut parte din familia lui Noe,nu i-ai fi ascultat pe prooroci,nu ti-ai fi pus cenusa in cap si posti precum cei din Ninive ( nu-ti spovedesti tu pacatele,dar sa-ti mai si para rau )...etc.

Citat:
Daca ai impresia ca o minciuna scrisa de suficient de multe ori devine realitate..
ar exista si alta varianta aici,mai plauzibila!

Citat:
Tare iti place tie sa comentezi aiurea si pe langa subiect..
Pentru tine tine loc de argumente?
Sintem pe forum,mai si socializam....am vrut sa spun ca ecumenistii se recruteaza in principal din 2 mari categorii de oameni pe de o parte cei care nu merg la Biserica si nu cunosc credinta ortodoxa,iar pe de alta parte,"teologii" de buzunar,multi dintre ei experti in credinte protestante si catolica...vag si ceva ortodoxie. ( fani,nu e vb de tine...chiar te apreciez, in secret )

Citat:
Discutia nu era despre cartea respectiva. Mai citeste o data postarile.
De acord...dar nu ai prins sensul postarii mele,ca de obicei.Voi spuneati ca parintele este pregatit,derutat,aranjat,etc...de catre cei din preajma dinsului,care ii iau interviu.De parca parintele nu ar putea sa-si poarte singur de grija,sau nu i-ar cunoaste pe aceia....cred ca pentru voi o sa ramina o mare taina cum lucreaza Duhul Sfint Dumnezeu in Biserica,dar si ce este Biserica...
In acelasi sens,parca tinindu-va isonul...am zis ca si cartea dinsului a fost aranjata in acelasi fel.Daca cu cartea este absurd ( acolo chiar sint ideile parintelui,aceleasi cu cele din interviuri )...la fel este si in cele ce ati zis voi....