11.06.2009, 22:07:15
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Eu? Sa indemn lumea sa nu mai faca copii? Pai sa faca lumea cati copii cat crede ca poate duce, ce ma priveste pe mine? Din partea mea sa aiba lumea si cate 15 copii fiecare, numai sa isi asume responsabilitatea si sa ii creasca bine si frumos.
Da, chiar as vrea exemple de femei din Arabia Saudita, sau chiar Iran, sau Oman, sau Yemen cu ceva putere in stat. Sau macar cu drept de vot, sau cu drept de a se plimba singure pe strada, sau cu drept asupra copiilor lor (dupa cum se stie, in lumea islamica copiii apartin tatalui trup si suflet). Asa ca mai lasa-ne cu ocrotirea si pretuirea femeii in lumea islamica.
Dar ne indepartam de subiect. Parerea mea este ca, in cazul il care, din motive medicale, unui barbat trebuie sa i se preleveze sperma, cel mai potrivit procedeu mi se pare cel natural. Sa fiu barbat nu cred ca as accepta sa mi se bage o seringa nu stiu pe unde, cand, pacat-nepacat, pot sa rezolv problema si singur.
|
Da CRISTINA am inteles parerea ta, dar nu inteleg de ce atata rusine in a scrie : masturbare sau testicol. Adica, ne ferim de niste simple cuvinte, dar de ce terbuie, nu ne ferim deloc. Aici ai fost super simpatica.