View Single Post
Vechi 11.06.2009, 23:11:07
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Atenție deci : recoltarea de spermă nu se face prin masturbare, cel puțin în țările civilizate . Sunt metode mult mai oneste , dacă mă pot exprima astfel. Masturbarea este și va fi o anomalie și ea denotă slăbiciune și mult egoism.
Te rog sa dai un search cu Google si sa vezi câte situri care considera masturbarea ceva anormal gasesti. Cu exceptia siturilor crestine toate siturile, românesti sau straine considera masturbarea normala si NECESARA, fie ca sunt situri medicale, cu tema sociala etc.

Numai în mediile crestine si ale altor religii (mahomedanism, poate si mozaism) e considerata anormala. Restul lumii.... durere.

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Atunci hai sa desfiintam si medicina, ca nu e naturala, nu? Cristi, cred ca exagerezi.
Un cuplu care nu are copii si doreste este un lucru frumos si bun, nu? ca ni se spune ca cnasterea de prunci este unul din cele mai bune lucruri.. si rodul casniciei.

Nu vad de ce nu am putea recurge la aceasta metoda. Masturbarea este pacat pentru ca este o forma de autoerotism, deturneaza sensul sexualitatii care este de unire intre un barbat si o femeie in cadrul casatoriei, si reduce sexualitatea la placere 'solitara'. In cazul de care vorbim insa, nu s-ar face pentru placere, ci pentru una din urmarile naturale ale unei relatii sexuale: conceperea unui copil. In plus, se pare ca in asemenea conditi nici nu poate fi vorba de placere, este foarte neplacut. Un barbat ar prefera sa i se extraga altfel sperma.. dar daca nu i se ofera posibilitatea?
Orice act de masturbare coboara mult demnitatea fiintei umane, indiferent ca e facut pentru placere sau pentru niste scopuri mai 'nobile'.

Tu nu cunosti cum traieste si simte cineva care a fost ferit de asa ceva. Copiii sunt fericiti pentru ca constiinta lor nu e încarcata cu aceasta urâciune.