View Single Post
Vechi 12.06.2009, 09:52:17
eduardd
Guest

Smile

Dragii mei, eu cred ca daca cineva vrea sa iti fac rau..iti face oricum. Tehnica este atat de inaintata incat nu e nevoie sa dai tu detalii...gasesc singuri. Ati pune pozele pe net Dorina, denota (din punctul meu de vedere) o asumare concreta a ceea ce scrii. Practic e valabila vorba aceea "ce e in gusa e si in capusa" sau "ce e aici am si in traista". Eu am dat multora si adresa de acasa, nu, numai fotografii. Daca cineva ma uraste atat de mult incat sa imi faca rau atunci inseamna ca MERIT acel "rau". Altfel, Stapana nu ar ingadui. Nimic nu este intamplator, NIMIC. Unele vin spre smerenia noastra, altele pentru pacate. Ce conteaza chipul Dorina, sora mea draga? E un chip..ca toate chipurile..ce poti vedea..decat un om ca toti oameni. Doi ochi, plini de bucurie sau ura, doua urechi gata sa te asculte sau invidieze, o gura sa te bucure sau sa te injure.. Ce conteaza chipul fratilor? azi e maine, nu.. Eu sunt eu jenica..asa cum sunt. Cu bune si rele. ASta-i firea mea, poate prea deschisa, poate prea complicata, nu stiu. Mi-e mi-ar fi placut ca toti sa avem chipul pus la avatar..si nu ptr a ne vedea anii, frumusetea, ci pentru a SIMTI ca vorbesti cu un OM. Iata stau in fata moniorului si va scriu voua.. Pe unii va stiu, v-am cunoscut perosnal...pe altii nu..unii nu stiu de sunt barbati sau femeii..sunt doar niste id. Asa cum frumos spunea Ory..ce frumoase erau scrisorile...simteai fie si prin scris..ceva personal. Cel ce-ti scria capata Viata.. Aici, in acest virtual...unii ne aratam chipul..altii ne aascundem sub un id. De ce? Mie una nu-mi este rusine nici de de fac nici de ce scriu. Nu-mi este rusine de incoerentele mele. nici de greselile de ortografie sau exprimare, nici de comunicarea ambigua (uneori), asta sunt eu. Jenica! Spunea cineva ceva de vraji..pai fratilor..daca e sa te temi de diavol cu adevarat..atunci sa luptam sa-l eliminam din noi intai. Fiecare patima este un diavol. Credeti voi ca el se mai "lupta" cu unii ca noi? Eu una cred ca nu..m-a pus pe cale si mi-a spus "Dru bun"!! El are lupte cu crestinii adevarati..nu cu una ca mine care nici nu stiu bine pe ce lume traiesc de proasta ce sunt. Daca veti posta sau nu pozele pe net, este alegerea voastra. Nu cer nimanui sa o faca. Nici nu judec pe cel ce Nu o face. Fiecare le stie pe ale sale..insa a le posta e la urma urmei un act de responsabilitate. Parerea mea!
Reply With Quote