View Single Post
Vechi 12.06.2009, 16:11:57
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=Anca-Miha;145298]Tu te consideri sfanta, Mirela? Ca ortodoxe trebuie sa ne consideram pacatoase, nu sfinte, ca suntem departe de a ne da viata petnru credinta. Nici macar nu ne-o dedicam credintei, citim si noi putin... sau deloc.
QUOTE]

Este cu mult mai folositor sa ne consideram sfinti si sa stim ca suntem sfinti in devenire, ca avem o zestre in noi care trebuie INMULTITA NU SCAZUTA.

De aceea eu am militat mereu pentru Impratasire deasa tocmai pentru a ne INTARI, si reaminti ca suntem sfinti(da , asa pacatosi cum suntem, dar recuperabili!) si a duce flacara mai departe si mai ales a o PAZI.

Pe cind reversul monezii pentru cei mai multi este ceva de genul:

Aaaaaaa ((, oricum sunt un pacatos, umblu din pacat in pacat, astia nu ma lasa asta sa ma impartasesc ca sunt cu totii foarte exigenti si cer foarte mult de la noi, deci mai bine-mi vad de sticla, de tigarica si de femeiustile mele in continuare.

Cam asta estye optica cu diverse variatii pe aceeasi tema, iar daca sectantii au o alta optica mai sanatoasa(DOAR LA ACEASTA PERSPECTIVA, ca in rest sunt calamitati, dar asta este) prin faptul ca se considera sfinti atunci in lumina celor spuse mai sus nu-si fac psihicului decit un bine!
Reply With Quote