View Single Post
Vechi 18.01.2007, 19:00:49
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Nu jignesc pe nimeni. Ce ti-a venit? Stiu ca doare atunci cand se spune adevarul in fata, dar si chirurgul taie ca sa extirpe raul pentru ca altfel risca sa piarda pacientul. Tema pusa in discutie comporta foarte multa pregatire, logica sanatoasa, argumente, contraargumente etc. adica o dezbatere la nivel inalt. Aici cine s-o faca? Citeste raspunsurile. Daca poti sa mai razi, e totusi bine. Eu chiar ca de data asta nu pot. Am mai spus ca site-ul poate fi accesat oriunde in lume. Ne facem de ras si ne facem tare de ras.
Da, Annamarria, stiu ce inseamna respect si nici nu stii cat ma inclin a respect in fata oamenilor inteligenti, a celora care merita care-si castiga respectul prin ceea ce fac, nu prin prin impunere sau agresivitate. Din pacate, inteligenta romaneasca, adevarata inteligenta, pleaca din tara, emigreaza si aici raman cei care nu au nimic de spus sau cei pentru care nu exista adevar, cultura, educatie, bun simt... Pacat ca altii se bucura de ceea ce este romanesc si noi romanii ne amagim cu resturi...
O sa ajungem precum Diogene ca in miez de zi sa cautam un OM, un roman INTELIGENT, cu lumanarea...
Reply With Quote